2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاقت ميدم

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 98 پست

اگه بفرض شوهرت توجمع گفت پایتخت ایران شیرازه و همه مسخره کردن تونگو عه بقیه راست میگن دیگه تهرانه شیراز ک نیس . جلوی بقیه لبخند میزنی میگی همسرم درست میگه پایتخت ایران شیرازه . شماهااشتباه میگید. توجمع همسرتو تایید کن. بعدک اومدی خونه باخونسردی میگی عزیزم در مورد پایتخت ایران بیشتر تحقیق کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادبگیر ازهرکس ب اندازه درکش توقع داشته باشی. یکی سطح هوشیش ۱۵۰ .یکی ۷۰. و یکی مثلا ۱۱۰ هستش . زورنزن یچیو بیکی بفهمونی چون اون بیشترازاون کشش نداره‌ هرچه توقع کمتر‌ ارامشت بیشتر.اینجوری دیگه اگه کسی خطایی کرد بدل نمیگیری و کینه ای تودلت نمیمونه.

یادبگیر ازهرکس ب اندازه درکش توقع داشته باشی. یکی سطح هوشیش ۱۵۰ .یکی ۷۰. و یکی مثلا ۱۱۰ هستش . زورنز ...

دقيقا ، من بايد فكر كنم تو زندگي خودمم و خودمم ، اصلا نبايد ديگه از شوهرم وهيچ كس ديگه انتظاري داشته باشم 

غم ،کینه،حرص،افسوس رو نریز تو یه کیسه هی باخودت اینورو اونور حملش نکن. شما سطل زبالتونو همه جاباخودتون حمل میکنید؟ تومهمونیا. عروسی ها. تورختخواب . تو اتاق . توخیابون .موقع خرید؟ مسلمه ک اینکار احمقانه رو نمیکنید .ب دوش کشیدن کینه و غصه  ها هم چندین روزو ماه هم  واقعا احمقانه اس.

دقيقا ، من بايد فكر كنم تو زندگي خودمم و خودمم ، اصلا نبايد ديگه از شوهرم وهيچ كس ديگه انتظاري داشته ...

ازشوهرت باید انتظارداشته باشی فقط و ن ازهیچ کس دیگه. اگه شوهرت الان اینه تمام نتیجه ی طرز رفتار و بینش خودته.تو تغییرکن  اونوقت میبینی همه چی اونجوری میشه که توخوشت میاد. 

بشین سرفرصت تمام خصوصیات رفتاری و اخلاقی خودت .علایقت. و ریزترین خواسته هاتو بنویس تویه برگه. و تو یه برگه جواگونه برای همسرتو بنویس. ببین توچه چیزایی نقات مشترک دارید کدوم رفتاراتون شبیه همه. چ خواسته هایی داره. الان ازت بپرسن میوه مشترکتون چیه میتونی جواب بدی؟بپرسن شهرموردعلاقه ی مشترکتون چیه چی؟

هر چه رابطه بیشتر پیش می رود، ما نیز احساس نزدیکی بیشتری با طرف مقابل مان پیدا خواهیم کرد طوری که بر انتظارات مان نیز افزوده خواهد شد. ما انتظار داریم که عشق زندگی مان به تمام نیازهای ما رنگ واقعیت بپوشاند و فکر می کنیم که این وظیفه اوست که ما را شاد کند، به همین دلیل گاهی یادمان می رود که در واقع به ما لطف کرده است.

گفتن یک کلمه «ممنوم» اگر چه به ظاهر ساده است اما تاثیر زیادی بر طرز فکر و به تبع رفتارهای بعدی طرف مقابل تان دارد. در واقع شما با گفتن این جمله به او ثابت می کنید که شکرگزار هر کاری که او برای شما انجام می دهد، هستید. در نتیجه، شریک زندگی شما نیز احساس خوبی پیدا خواهد کرد زیرا می داند که شما به تک تک کارهایی که او برایتان انجام می دهد، آگاهید و سعی می کند که به رفتارهای خوب خود ادامه دهد.

هر چه رابطه بیشتر پیش می رود، ما نیز احساس نزدیکی بیشتری با طرف مقابل مان پیدا خواهیم کرد طوری که بر ...

مرسي عزيزم كه انقدر خوش قولي 

خدا رو شكر  از ديروز تا حالا دارم اگاهانه رفتار ميكنم