2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاقت ميدم

871 بازدید | 98 پست

بچه ها من زندگيم خوبه ، شوهرمم خوبه خدا رو شكر 

ولي نميدونم با خودم چي كار كنم ؟ تو زندگيه ما دعوا سر چيزاي چرت و پرت زياده ، يه دفعه سر يه چيز كوچيك من ناراحتي ايجاد ميكنم حالا يا قهر ميكنم يا دعوا راه ميندازم بعدش توقع دارم شوهرم بياد از دلم در بياره ، نازم و بكشه ، ولي اون اصلا اينطوري نيست بدتر وايميسه جلوم و داد و بيداد ميكنه 

يه دفعه ميبينم از كاه كوه ساختم 

امروز هم يه دعواي مفصل و شددددديد داشتيم 

كه گفت ديگه تحمل اخلاقت  و ندارم طلاقت ميدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون که میگین از کاه کوه میسازم پس ایرادتون رو میدونین در صدد رفع ایم مشکلتون بر بیاین و زندگی با عشق ساختین خراب نکنین میتونین با مشاور حرف بزنین راه کار میده بهتون

عزیزم از کاه کوه نساز 

زن خونه باید باسیاست باشه چه جوری؟شما که میدونی همسرت عذر نمیخاد اولا مطمئن باش اگه اشتباه کنه خودش میفهمه ولی حالا ی کم غده کله ش باد داره نمیاد عذر خواهی 

خب وقتی میدونی نمیاد با سیاست برخورد کن 

توی بحث سکوت کن 

ناراحتیتو با ارامش بگو شما که میدونی دادو بیداد میکنه توی دعوا از تنش جلوگیری کن 

یکسال اینکارو انجام بده خودت میبینی نتیجه شو 

وقتی سکوت میکنی توی دعوا جواب پس نمیدی خانومیتو نشون میدی باارزش تر میشی مطمئن باش همسرتم میفهمه ها که سکوت کردی و بعدها ملکه میشی 

فقط سیاست داشته باش