آخه میدونید چیه من ۸ ساله عروسی کردم همیشه مادرشوهرم با من مشکل داشت یه بار منو حالا به هر مناسبتی تا الان دعوت نکرده،، هر سال خونه پدرم میرفتم شب یلدا ،، فقط یه بار شب یلدا رفتم اونجا الان پدر شوهرم مریض حاله بازم دلم نمیاد تنها باشه ،، بعد یاد کارای مادرشوهرم میوفتم بازم دلسرد میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من سه ساله عروسی کردم یلدا و سال تحویلا همیشه پیش خانواده شوهرمم پارسال یلدا هم من اونا رو دعوت کردم خدارو شکر پدر مادرم داداشام هستن دورشون امسالم ک زنداداشام اضافه شدن ولی پدر شوهر و مادر شوهرم تنهان و فقط خواهرشوهرم و دخترش هستن ک اونام خیلی سردن من علیرغم اینکه دلم میخواد یه سال یلدا پیش مامانم اینا باشم ولی خب بخاطر شوهرم میرم اونجا .😊
انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥