2777
2789

آخه میدونید چیه من ۸ ساله عروسی کردم همیشه مادرشوهرم با من مشکل داشت یه بار منو حالا به هر مناسبتی تا الان دعوت نکرده،، هر سال خونه پدرم میرفتم شب یلدا ،، فقط یه بار شب یلدا رفتم اونجا الان پدر شوهرم مریض حاله بازم دلم نمیاد تنها باشه ،، بعد یاد کارای مادرشوهرم میوفتم بازم دلسرد میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان بابای من بنده های خدا خودشون هلاک کردن ک ما بریم پیششون انقد ک دیگه من عذاب وجدان گرفتم نمیدون ...

برو خونه بابات اینا، اگه ب بابات اینا احترام نزاری فردا شوهرم یاد میگیره

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
پارسالم خونه ما بودن همه مثلا سال اولم‌بود و تازه عروس بودم امسالم‌به بهانه کار و‌خستگی مراسمشونو ...

باید همونجا میگفتی ما دعوتیم عادتشون نده از سال دیگه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
خونه مامانم هرسال خداروشکر مادرشوهرم فقط پس انداخته هیچ یک از مراسما یه شام یا ناهاریا اصلا دورهمی ه ...

وای خدا چقد شبیه منی دقیقا یه بار روز مادر رو بردیم تو پارک بهش دادیم زحمت نداد به خودش بیاد خونه

برو خونه بابات اینا، اگه ب بابات اینا احترام نزاری فردا شوهرم یاد میگیره

نه بحث احترام نیست شوهرم مرد عاقلیه 

من چند روز پیش خونه مامانم بودم اونا الان تنهان اصرار دارن ما بریم ولی ما از قبلش برنامه دو نفره ریختیم 

البته مامانم اینا ی شهر دیگه ان بخواییم بریم بیاییم خیلی وقتمون گرفته میشه

من سه ساله عروسی کردم یلدا و سال تحویلا همیشه پیش خانواده شوهرمم پارسال یلدا هم من اونا رو دعوت کردم خدارو شکر پدر مادرم داداشام هستن دورشون امسالم ک زنداداشام اضافه شدن ولی پدر شوهر و مادر شوهرم تنهان و فقط خواهرشوهرم و دخترش هستن ک اونام خیلی سردن من علیرغم اینکه دلم میخواد یه سال یلدا پیش مامانم اینا باشم ولی خب بخاطر شوهرم میرم اونجا .😊

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥