2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاشام چی درست میکنین بره این شب؟ من نمیدونم چرا هیچی ب ذهنم نمیرسه و مهمونم  دارم 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

خداروشکر شوهرم سر ماره و گرنه بایدمیرفتیم خونه قوم مغول من خودم میرم خونه بابام 😁😁

بعدشم بزار دعوتت کنن هر جام دعوتت نکرد مثل خانم بشین خونه خودت

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

خونه مامانم هرسال خداروشکر مادرشوهرم فقط پس انداخته هیچ یک از مراسما یه شام یا ناهاریا اصلا دورهمی هیچی روز مادرم که خودمون کادو وکیک میخریم کلی غر ولند که چرا اومدین میخواستم برم مسجد وبابا حوصله نداره توشلوغی😔حسرت به دلمون موند

دیشب خونه مادرشوهر بودیم فردا هم‌همشون تلپ میشن‌خونه‌ ما    

😣😣😣😣😣😣فقط میتونم بگم دلم برات سوخت 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
خونه مامانم هرسال خداروشکر مادرشوهرم فقط پس انداخته هیچ یک از مراسما یه شام یا ناهاریا اصلا دورهمی ه ...

تو منی یا من توام؟ 🤔🤔🤔🤔

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

مامان بابای من بنده های خدا خودشون هلاک کردن ک ما بریم پیششون انقد ک دیگه من عذاب وجدان گرفتم نمیدونم چیکار کنم

خونه پدرشوهرمم نمیریم چون اولا شوهرم قهره دوما اونا خودشونم از این کارا خوششون نمیاد

ماهم اولین یلدامونه تو خونمون و چون عشقمون از یلدا شروع شده واسمون خاصه میخواستیم دو نفره باشه 

حالا موندم چ کنم 

😣😣😣😣😣😣فقط میتونم بگم دلم برات سوخت 

پارسالم خونه ما بودن همه

مثلا سال اولم‌بود و تازه عروس بودم

امسالم‌به بهانه کار و‌خستگی مراسمشونو انداختن واسه دیشب

بعدش گفتن شنبه هم خونه شماییم😒😒😒