2777
2789
عنوان

ماماناو باردارا یه دقیقه بیاید

69 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها از دیشب کشاله رانم درد میکنه یکم سرپا بودم شب مالیدم کل پامو بعد کشاله ران مالیدم خوب شدم صبح بیدار شدم ولی پام درد میکنه البته دیسک کمر دارم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر حالتی هستی نشسته، خوابیده... 

بدون اینکه پاهاتو خم و راست کنی عضلات بااسن و رون پاتو سفت و شل کن چپ، راست، چپ، راست

خیلی به درد لگن و پا و اینا مخصوصا اواخر بارداری کمک میکنه

شهادتت مبارک سردار
در هر حالتی هستی نشسته، خوابیده...  بدون اینکه پاهاتو خم و راست کنی عضلات بااسن و رون پاتو سفت ...

مرسی عزیزم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
منم دارم بیشترشبا

من یجا خوندم یه لیوان اب هویچ غروب بخوری شب راحت میخوابی تو نی نی سایت خوندم خیلیا زده بودن جواب گرفتیم من امشب امتحان میکنم 

در هر حالتی هستی نشسته، خوابیده...  بدون اینکه پاهاتو خم و راست کنی عضلات بااسن و رون پاتو سفت ...

من فقط سمت راست