2777
2789
عنوان

بعضی از خانم ها بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 119 پست

هر کسی نظری داد ک باعث ناراحتیت شد محل نزار ..جوابشون نده .انگار نیستن...مهم نباشه نظراتشون..بزار هر چی دوست دارن بگن..مطمعنن با خودشون چنین رفتاری دارن ک با بقیه دارن..دلشون پره میان اینجا ی حرفی میزنن ک طرف ناراحت بشه و خودشون اروم ..بی خیال باش 

دوستان من همراه با همسرم ک مربی قرآن هست قرآن ختم میکنیم برای اموات ..اگر کسی خواست درخواست بده ..هم هدیه ای برای امواتتون میفرستید هم من پولی دستم میاد ...هر ختم قرآن برای اموات ۳۵۰ میگیریم ..دعا ها و زیارت ها هر کدام ۲۰ ..هر ختمی خواستید ۳۰ ..(با رعایت کامل اعراب ..) 
یه سریا خوشمزگیشون گل میکنه اهمیت نده کسایی که اذیت میشن خب موضوع تاپیکو ک میبینن واردنشن

افرین یکم یاد بچه ها بده فرهنگتو

وقتی میبینین بلد نیستین جواب بدین وارد نشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا میبینین تقویم نگاه نکردم و از شماها پرسیدم باید اینجوری جواب بدین

من ک جواب ندادم اون تاپیکت. پس جمع نبند چون با این جمع بستن خودت وارد گروهی میشی ک ازش تاپیک زدی😉

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خدایی جوابا بد بود!این همه تاپیک چرت و پرت کاربرا واسه هم میزنن بعدم قفل میکنن کسی چیزی نمیگه حالا یکی سوال تکراری داره همه باید بیان فاز علامه دهر و سرزنش بردارن!!!خب اسمش که روشه باز نکنین  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
شاید تقویم نداره! اینهمه تاپیک دروغ و بیخود میزنن تواین سایت حالا یکی سوال اینجور بپرسه فاجعه ست؟ د ...

اونکه دوم نیاوردبه یه دیقم نرسیدفک کنم ترکید

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
شاید تقویم نداره! اینهمه تاپیک دروغ و بیخود میزنن تواین سایت حالا یکی سوال اینجور بپرسه فاجعه ست؟ د ...

😏 خب پس ی جای عمومی سوال میپرسه جنبشم داشته باشه. 

درضمن من نگفتم کدوم تاپیک خوبه کدوم بد. 

اوکی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
این یلدا تموم شه همتون راحت شین😂

بعدش نوبت به خریدای عید میرسه😑😑

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

برات مهم نباشه نظراتشون همین طور ک طرف براش مهم نیست دل شکوندن

دوستان من همراه با همسرم ک مربی قرآن هست قرآن ختم میکنیم برای اموات ..اگر کسی خواست درخواست بده ..هم هدیه ای برای امواتتون میفرستید هم من پولی دستم میاد ...هر ختم قرآن برای اموات ۳۵۰ میگیریم ..دعا ها و زیارت ها هر کدام ۲۰ ..هر ختمی خواستید ۳۰ ..(با رعایت کامل اعراب ..)