2777
2789

سلام دوستان من تو هفته ۲۱ یهویی درد گرفتم و افتادم تو خونریزی بعد سه روز بیمارستان بستری بودم و هرروز بهم آمپول پروژسترون میزدن بعد که مرخص شدم دکتر برام سه تا آمپول پرولوتون ۵۰۰نوشته هفته ای یکی،با شیاف پروژسترون هر ۱۲ ساعت.میخواستم بدونم آمپول پرولوتون تاثیری داره برا لکه بینی ؟یه نفر بهم گفت آمپول ۵۰۰ برا ۱۴ روزه درسته ؟چیکار کنم من خیلی نگرانم یکم امید بهم بدین

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

کسی تا حالا استفاده کرده از آمپول پرولوتون

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنيدم امپولش نيست سرچ كن ببين اگرم هست ازاد و گرون

من سه تا پیدا کردم 

من از هفته بیست و چهار هر هفته یکی میزدم ولی اینکه چند بوده رو نمیدونم. من انقباض داشتم و درد 

چند میخریدی

دوستان چند قیمت میخریدین

عزیزم من از هفته ۱۴ بعد از اینکه سرکلاژ شدم دارم میزنم.الانم هفته ۳۷ هستم که امروز اخریشو میزنم به امید خدا.من هفته ای یه دونه میزنم.بستگی به شرایطت داره که پرولوتون ۵۰۰ یا ۲۵۰ برات تجویز کنه دکترت.من شرایطم حاد بود و ۵۰۰ برام نوشت که هر هفته زدم تا الان 

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش
عزیزم من از هفته ۱۴ بعد از اینکه سرکلاژ شدم دارم میزنم.الانم هفته ۳۷ هستم که امروز اخریشو میزنم به ا ...

چند میخری

آزاد دونه ای ۱۲ فکر کنم

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش