2777
2789
عنوان

از نظر شما به اینجور آدمی میگن خسیس؟

1050 بازدید | 135 پست

بچه ها شما وقتی برای آزمایش ازدواج با همسرتون رفتین آزمایش، خانواده ها هم همراهتون بودن ؟

پذیرایی میان وعده یا ناهارم شدین از سمت دوماد؟

سخت بود ولی تونستم   

نه بابا 😂😂😂😂 خودمون دوتایی رفتیم   همین مونده برا ازمایش دوماد بد بخت نهار بده

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودمون رفتیم سریع انجام دادیم و اومدیم 

دیگه هتل نبود که پذیرایی بشیم 

مگه باهم رودربایستی دارین 

زندگی رو سختش نکنین 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
نه بابا 😂😂😂😂 خودمون دوتایی رفتیم   همین مونده برا ازمایش دوماد بد بخت نهار بده

وای رسم شهر ما اینه که خونواده هردوطرف میرن ناهارم بده شادوماد 😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر

وای به چه چیزایی فک میکنید خدا 🤦🏻‍♀️

حالا خونه خودتون بخورید یا اونا اصن بیان خونه شما چی میشه مثلا.

چرا هی به سنت احمقانه رو از بقیه تقلید میکنید تا جا بیفته 

وقتی انجامم نشه ابنجوری حتی بهش فکر کنید 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

« بر دشمن مرتضی علی لعنت »

بله رفتیم. 

اتفاقا ناهار مفصل هم داد. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

اره خسیسه من با مامانم اونم با مامانش اومد هیچی نگرفت بخوریم حالا ما رفتیم موقع ناهار نبود ولی باید چیزی میگرفت البته صد در صد نمیشه گفت خسیسه ولی گوشه ذهنت بزار اگه تو نامزدی چیزای دیگه دیدی سریع بهم بزن فقط سریع عقد نکن

وای رسم شهر ما اینه که خونواده هردوطرف میرن ناهارم بده شادوماد 😂😂😂

چه جالب 😂

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

ما صبح زووود پاشديم دوتايي رفتيم خيليم زود برگشتيم بريم با خانواده ها خريد....و اماده شدن واسه مراسم عقد.....

يادش بخير.....چ دوراني بود چقدر دنيام كوچيك و طرز فكرم احمقانه بود.....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

ما تنهایی رفتیم .بعد ازمایشم من گفتم وای ضعف کردم😋 اونم گفت عه بیا بریم یه رستوران این اطراف میشناسم صبحانه هاش عالیه

هیچی دیگ رفتیم املت زدیم بر بدن حالا فک کن خواستگاری سنتی بود ما کلا دو هفته بود همدیگه رو میشناختیم

البت شوهر من شکموعه خودش امار همه خوراکی فروشیا رو داره😂

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎