2777
2789
عنوان

همسایه بیشعور . بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 61 پست
ببین واقعا به شما ربطی نداره این موضوع کسی بی دلیل ۴ صبح از خوابش نمیزنه که این کارو کنه   ...

صداش خیلی زیاده خام عزیز ازار دهندس بره توحمام حداقل اینکار بکنه هواکش نیست . 

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالاً تو مسکن مهره ایشون بپا نیفته یهو تو خونتون عین‌ این خخخخ 

نه بابا خونش بد طراحی کردن .اپارتمان قدیمه ۱۵ سال ساخته😅 این یارو خیلی  . بیشعوره . صدای باد معده یک کدوم از همسایه ها نمیاد این نمیدونم چه غلطی میکنه

چکار باید  من که کم اوردم یکماه دیگه بلند میشم

من چاره ای ندارم باید صبوری کنم چون پول نداریم بریم جای دیگه.

تازه فقط دومورد از همسایه هامونو بهت گفتم

الان به لطف همسایمون من بیدارم و شوهرم رفته برسونش.

دیشب پسر طبقه دومین رو درو شکست چون کلید نداشت

اگه توانایی مالی داری برو جای بهتر وگرنه سعی کن آروم باشی

من از دست همسایه بلایی نبود سرم نیاد خونه نازنینمو زیر قیمت فروختم رفت رفتم الان ویلایی راحت شدم به ...

منم میخام بلند شو برم عاسی شدم. خدش بحالت راحت شدی

یعنی دیگه یه فینم نمیتونه بکنه تو چار دیواری خودش؟؟؟؟؟!!! از حول دادن شوهرت میشه فهمید یکم بی اعصاب ...

نهیر چقد شما راحت قضاوت میکنی . اگه یکی چهار صبح صدای فین اخ تفش باد . تو هم از صداش بی خواب بشی حالت بهم بخوره اینطوری نمیگی ببین صدای باد معده همسایه ها نمیاد فقط همین مردک روانی همسایه ها رو اذیت میکنه . این یکی از مردم ازاریاش . 

من چاره ای ندارم باید صبوری کنم چون پول نداریم بریم جای دیگه. تازه فقط دومورد از همسایه هامونو بهت ...

اره لامصبا واقعا .با حیوان حرف میزنی یه عکس العملی نشون میده این اصلا تذکر اینا حالیش نیست

نه ۴ صبح اون هروز ۸ صبح به بعد این کثافت کاریاشو بکنه

وا به شما که کی تو خونه ش فین کنه فین نکنه!!!!

دعواشو البته حق داری تذکر بدی اگر 2 و 3 نیمه شب واقعا سر وصدا داشتن و بقیه هم شنیدن

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

اره لامصبا واقعا .با حیوان حرف میزنی یه عکس العملی نشون میده این اصلا تذکر اینا حالیش نیست

اره متاسفانه زیادن اینجور آدما

تذکر که میدی فقط داد بیداد و حرف زشت زشت میزنن اصلا به حرفت گوش نمیدن چه برسه به عمل.

ایشالا خونتو زودتر عوض کن راحت میشی

وا به شما که کی تو خونه ش فین کنه فین نکنه!!!! دعواشو البته حق داری تذکر بدی اگر 2 و 3 نیمه شب واقع ...

فکنم واسه شما عادی لابد خودت رعایت حال همسایهاتو نمیکنی 

جای من بودی چی میگفتی طبقه بالاییم 

ساعت 3 4 صبح هر رووووز انگار اسب سواری میکنن 

ظهر خوابیم یهو صدای دااااد هواااار جیغ 

بچه هاشون انقده داااد میزنن ک حد نداره مدام دخترم از خواب با گریه میپره اصن ی وضعی 

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
جای من بودی چی میگفتی طبقه بالاییم  ساعت 3 4 صبح هر رووووز انگار اسب سواری میکنن  ظهر خو ...

اخ اخ خیلی بده . اینو تجربشو داشتم. منتها زود بلند شدیم از خونه . نه بخاطر اونا پیش اومد واسمون. خدا کنه زوتر خلاص شین