2777
2789
عنوان

طلای قسطی بخرم یا پولامو جمع کنم یهو بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ماهی ۷۰۰ تا ۹۰۰ میتونم قسط بدم بنظرتون چکار کنم پول لباس هزینه ها دگه رو جدا کردم اگه قسط داش ...

دقیقا مثل من، اگر خودمو تو قرض و قسط بندازم با نون خالی هم سر میکنم، ولی اگه دستم باشه خرج میشه

میشه بیشتر توضیح بدی؟

بانکها بعضیاشون صندوق دارن توی بورس که به دو بخش درآمد ثابت بدون ریسک که 20 درصده و بخش با ریسک تقسیم میشه 

اگه اهل ریسک نیستین بزارین اینجاها هر وقت خواستین میتونین بردارین 

و میتونین وارد بورس بشین حالا یا خودتون یه خورده مطالعه کنین یا آشنا پیدا کنین و... 

در کل سود بورس خیلی خیلی خیلی بیشتره به شرط علم البته 

@mohadesah70 پیامم بده صبح ببرمت یه گروه ک قسطیه خودمم گوشی اقساطی برداشتم

کدوم شهری

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
دقیقا مثل من، اگر خودمو تو قرض و قسط بندازم با نون خالی هم سر میکنم، ولی اگه دستم باشه خرج میشه

مامانم میگه وسیله یا طلا بگیر

تا بحال چند تا تکه واسه مامانم چند تا واسه خودم گرفتم

وسیله هم خدایی خیلی کم ندارم.

پس انداز اصلا نمیتونم

اگه پول داشته باشم خرج نکنم احساس بدی بهم دست میده

ب چ چیزا دقت میکنی و حساسیت نشون میدیا😂😂بیخیال بابا طلا باشه حالا برا هرکی ک میخواد باشه

بگو طلا میخری همه رو از سر و گردنت اویزون میکنی؟

من بدم میاد از طلا ولی به عنوان سرمایه نگاش میکنم 

خواهرم هربار عروسی میشه میزاره من دریغ از یک گوشواره😂😂

بچه ها یه سوال من یه تک پوش دارم ک لبه اش یه ذره برگشته وتیزیش گیر میکنه به لباسام و روسریام همه رو نخ کش کرده تقریبا ۱۸ گرمه همه میگن تعویض کنی خیلی ضرر میکنی موندم چکار کنم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...