2777
2789
عنوان

بینی عمل کردم بد شده 😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 12370 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طبیعی مده من یه مشتری دارم طبیعی عمل کرده وای چقدر خوشم میاد ازش انقدرم آدم پولدار و باکلاسیه اصن اونو میبینم عاشش عمل طبیعی میشم قیافش خوشگل شده بدون اینکه تابلو باشه در عوض یه مشتری دیگه هم دارم فانتزی عمل کرده ولی آدم چیپیه خوشگل هم نشده والا هروقتم میاد سر یه اصلاح و ابرو کلی چونه میزنه😃 سر این دونفر مشتریم من حس میکنم طبیعی باکلاس تره🤣

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

رنگ موهات چه قشنگ 🤗😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

مباركه. ايشالا از لحاظ سلامتي هم بعد از اينواقعا برات مشكلي بوجود نياره. اين مهمه. فقط ميگي چقدر شده هزينه عملت؟؟كلا نميدونم  بيمارستان هم چقدر بايد بموني؟؟هزينه همش چقد شده؟؟منم بيني عمل لازمم😕

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 

دماغو ول کردین چسبیدین به لب و مو.حالا اگه مو بود می گفتین لب و دهن

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...

تو دوست داشتی نث دماغ استخونی ، دوتا خط موازی بیاد پایین بعد نوکشم یه غضروف بزنه بیرون هان؟ ولی باید ببینی بینیت ظرفیت همچین چیزی رو داره ، میتونی موقع ارایش با سایه تیره زاویه دارش کنی... ولی فک نکنم زاویه دار بهت بیادا