سلام بچه ها خوبین من امیدم رو ازدست ندادم هنوز ولی خیلی تنهام ی دختر کوچولو دارم ولی همیشه تو خونه ایم و افسردگی گرفتم...بارداریم فقط واسه متخصص و سونو و بهداشت محل از خونه بیرون میرفتم الان سختمه دیگه بدتراز این اینکه جایی نداشته باشی بری بدون وسیله هوای سرد و...خیلی بده نمیدونم دیگه چکارکنم دلم ب حال دخترم میسوزه دلم میخواد ببرمش بیرون بابچه های دیگه بازی کنه از ویروس و انفولانزا و سرماخوردگی میترسم ۱۳ ماه و ۴ روزشه دخترکم
توی این دوره همه همین طورین خودتو با تلویزیون و کارای خونه سرگرم کن من که از خواب بیدار میشم تلویزیونو روشن میکنم تا شب دوباره بخوابم حتی اگه نگاهم نکنم باز حس میکنم کسی کنارمخ
منم بچه م ۶ ماهشه الان خونه خواهرم و مامانم و مادرشوهرم هفته ای میرم ولی بهار بشه ان شااله تصمیم دارم هر روز با کالسکه ش ببرمش بیرون .همه شهرا هر روز بگردونمش ببرمش پارک طبیعت و..نمیزارم تنها باشه
منم بچه م ۶ ماهشه الان خونه خواهرم و مامانم و مادرشوهرم هفته ای میرم ولی بهار بشه ان شااله تصمیم دار ...
اهوم منم همین حرفو میزدم اما نشد چون تو کالسکه نمیموند رانندگی سخت بود دوتایی باهم بودیم و اینکه زیاد نمیتونستم بغلش کنم بخاطر امپول بی حسی ک تو کمرم زدن واسه سزارین