2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 33 پست
منم تنهام خب ...ولی اونروز صب لباس گرم چندتا روهم با بچم پوشیدیم رفتیم پارک هیشکیم نبود اووووف کلی ت ...

مرسی عزیزم از انرژی ک بهم دادی راستش اززمانی ک زایمان کردم از ترس اینکه مریض نشه میترسم بیرون برم ولی حتما میرم لباس زیاد میپوشم و میرم ایده خوبی بود ممنون نظرتون بابقیه متفاوت بود چون معمولا میگن بشین خونه کجا میخوای بری بچه مریض میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی این دوره همه همین طورین خودتو با تلویزیون و کارای خونه سرگرم کن من که از خواب بیدار میشم تلویزیو ...

اهوم روشنه اخه ی ماهی گوشی نداشتم.از هیچ جا خبر نداشتم.همش تو خونه و ی مشکل بزرگ همیشگی ک ندونی غذا چی درست کنی

ما همه با هم هستیم..... تنها مونده ها رو دارم میگم آی ام تنها بدون بچه تک فرزند کاش بچه داشتم لابد ...

الهی اره بچه خیلی خوبه من اگه این یکی ک کل وجودمه رو نداشتم الان یا تیمارستان بودم یا دورازجون شما سینه قبرستون

منم بچه م ۶ ماهشه الان خونه خواهرم و مامانم و مادرشوهرم هفته ای میرم ولی بهار بشه ان شااله تصمیم دارم هر روز با کالسکه ش ببرمش بیرون .همه شهرا هر روز بگردونمش ببرمش پارک طبیعت و..نمیزارم تنها باشه

بزار هوا گرم بشه دو به دو باهم میریم بیرون

راستی آنفولانزا ازون حالت همه گیری ش خارج شده، مثه ماه پیش نیست، مراقبت کنید ولی زیادم روش زوم نشید، ...

خب خداروشکر الحمدالله ...خانه بازی کودک میخواستم ببرم بچمو ب اون خاطر گفتم ک شاید الوده باشه بچه های مریض میان فضا بسته است و...

منم بچه م ۶ ماهشه الان خونه خواهرم و مامانم و مادرشوهرم هفته ای میرم ولی بهار بشه ان شااله تصمیم دار ...

اهوم منم همین حرفو میزدم اما نشد چون تو  کالسکه نمیموند رانندگی سخت بود دوتایی باهم بودیم و اینکه زیاد نمیتونستم بغلش کنم بخاطر امپول بی حسی ک تو کمرم زدن واسه سزارین

مرسی عزیزم از انرژی ک بهم دادی راستش اززمانی ک زایمان کردم از ترس اینکه مریض نشه میترسم بیرون برم ول ...

عزیزمی...به منم خیلی میگن ولی گوش نمیدم تازه بدتر زودتر اماده میشم میدوم بیرون با بچم...خودشون همگی هرجا دوس دارن میگردن واسه ما که میرسه میگن بچه مریض میشه دیگه منم اولین کاری ک امسال کردم واکسن انفولانزا زدم براش.. خلاصه منم زیاد بیرون نمیرم اونروزی کله کردم رفتم پارک خیلی حال داد تاکی بشینیم یکی ببرتمون بیرون بچمونم مریض شد مواظبش میشیم تا خوب شه عوض کلی بازی کرده😀

👈ﭘﺪﺭﻡ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺴﯿﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ، ﺩﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﻮﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ!ﻣﺎﺩﺭﻡ معﺘﻘﺪ ﺑﻮﺩ:" ﯾﮏ ﻣﺮﺩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﯼ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ،ﻣﺮﺩ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﭘﺪﺭﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ ﺑﻮﺩ، ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ!ﻫﯿﭻ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻧﺒﻮﺩﻧﺪ،ﭼﻮﻥ ﺫﻫﻨﯿﺘﺸﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ، ﺑﺎ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ، ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﻀﺎﺩ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻮﺩ! ﭼﻮﻥ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﮕﻔﺘﻨﺪ:" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ‏« عﺎﺷﻖ ‏» ، ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻣﺮﺩ ‏«ﻻﯾﻖ ‏» ﺍﯾﻦ عﺸﻖ . "" عﺸﻖ " ﺭﺍ، ﺍﯾﻦ ﻭﺍﺟﺐ ﺗﺮﯾﻦ ﺭﺍ، ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ!ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺧﺮﺍﻓﻪ ﺟﻨﮕﯿﺪﻡ ؛ ﺗﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﺑﺪﻭﻥ " عﺸﻖ " ؛ ﻧﻪ ﮔﯿﺴﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺘﻢ ...ﻭ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ،ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.       
عزیزمی...به منم خیلی میگن ولی گوش نمیدم تازه بدتر زودتر اماده میشم میدوم بیرون با بچم...خودشون همگی ...

واقعا واکسن انفولانزا کی زدید من واسه یکسالی میخواستم بگم بزنن ترسیدم نمیدونم چجوریه اخه ی جا بحثش بود یکی میگفت خوبه پنج نفر میگفتن خوب نیس دیگه نزدم