2777
2789
تو خونه زیاد دارم..چند ماهه اقدامم هرماه چندتا میخرم.خسته شدم دیگه.برام دعا کنید صبح امتحان میکنم

الهی به حق علی اصغر خدا دامنتو سبز کنه عزیزم

بیا همینجا بگو منو هم لایک کن که بفهمم چیکار کردی

ولی خوش بحالت چقدر صبوری من بودم همین الان میپریدم تو دستشویی یکیشو میزدم تا مخم آروم شه🤪

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
خیلی ناراحت شدم.میدونم خیلی سخته...خدا کمکمون کنه😞😞

قربونت عزیزم ممنونم

منم این ماه اقدام کردم ۵ دی موعدمه ان شاالله هر دو باردار باشیم 🤲🏻💐♥️

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به حق علی اصغر خدا دامنتو سبز کنه عزیزم بیا همینجا بگو منو هم لایک کن که بفهمم چیکار کردی ولی ...

😭😭با دعاهای شما دوستان.ممنونم خانومی..راستش میترسم بزنم از بس که منفی بوده همیشه.

قربونت عزیزم ممنونم منم این ماه اقدام کردم ۵ دی موعدمه ان شاالله هر دو باردار باشیم 🤲🏻💐♥️

ایشالا ..من همیشه اول  برای بقیه دعا میکنم بعد برای خودم..خداکنه اگرم من باردار نبودم شما باشی هر جنسیتی که دوست داری بشه.🥰

😭😭با دعاهای شما دوستان.ممنونم خانومی..راستش میترسم بزنم از بس که منفی بوده همیشه.

میفهممت بخدا 😢

توکلت به خدا باشه شک نکن خدا بهترین رو توی بهترین زمان برات در نظر گرفته

ایشالا ..من همیشه اول  برای بقیه دعا میکنم بعد برای خودم..خداکنه اگرم من باردار نبودم شما باشی ...

عزیزدلم ممنونم

ولی من از خدا میخوام اول دل شما رو شاد کنه بعدش یه نگاهی هم به زندگی من بندازه 💐😘

میفهممت بخدا 😢 توکلت به خدا باشه شک نکن خدا بهترین رو توی بهترین زمان برات در نظر گرفته

از حرف ها خسته شدم.حرف نیش دار خیلی سخته.خداکنه هیچکس تو شرایط من نباشه.

از حرف ها خسته شدم.حرف نیش دار خیلی سخته.خداکنه هیچکس تو شرایط من نباشه.

چند ساله ازدواج کردین مگه؟؟؟

عزیزدلم ممنونم ولی من از خدا میخوام اول دل شما رو شاد کنه بعدش یه نگاهی هم به زندگی من بندازه 💐😘

خیلی خیلی لطف داری.از محبت ومهربونیته گلم.. امیداورم هردو باشیم.

۵ ساله

۵ سال که چیزی نیست عزیزدلم

هیچوقت خودتو روحیتو زندگیتو بخاطر حرف مردم نباز

مردم همیشه حرفشونو میزنن در هر شرایطی

مجرد باشی میگن چرا شوهر نمیکنی

شوهر کنی میگن چرا بچه نداری ، بچه بیاری میگن چرا یکی داری 

کلا این مردم حرف برای گفتن زیاد دارن

تو باید قوی باشی و اهمیت ندی ، چون زندگی تو فقط مال توئه و کسی حق دخالت و تصمیم گیری نداره

همه رو بذار پشت سرت و خوش باش 

۵ سال که چیزی نیست عزیزدلم هیچوقت خودتو روحیتو زندگیتو بخاطر حرف مردم نباز مردم همیشه حرفشونو میزن ...

اینارو ماهایی میدونیم که زندگی رومون فشار اورده و داره خفه مون میکنه..نه کسایی که تو پر غو خوابیدن و هر سال وهرسال با دل شکستن میرن مکه و کربلا و خواب امام و پیامبر را رو میبینن.نمیدونم چرا خدا صدای دل شکسته مونو

نمیده ..فقط هیچوقت با این همه اتفاقها به بزرگی و کرمش شک نکردم..شاید اینم سرنوشت من بوده..😞😞

اینارو ماهایی میدونیم که زندگی رومون فشار اورده و داره خفه مون میکنه..نه کسایی که تو پر غو خوابیدن و ...

مطمئن باش اونا خواب هیچ امام و معصومی نمیبینن و مکه و  زیارت رفتنشون هم که خودت بهتر میدونی واسه چیه....!

خدا خیلی بزرگه دوست خوبم با غصه خوردن چیزی تغییر نمیکنه به خودت و زندگیت انرژی مثبت بده و سعی کن مدام افکار مثبت داشته باشی شک نکن شرایطت بهتر میشه

در ضمن انقدرم بزای نی نی غصه نخور و استرس نداشته باش 

دقیقا همون زمانی کهفکرشو نمیکنی خدا بهترین اتفاق رو برات بوجود میاره

توکلت علی الله فهو ارحم الراحمین

مطمئن باش اونا خواب هیچ امام و معصومی نمیبینن و مکه و  زیارت رفتنشون هم که خودت بهتر میدونی واس ...

من راضی ام به رضای خدا...هر چی خودش بخواد همون میشه.خداکنه همه دلشون شاد باشه حتی دشمنام که دیگه فکر منو نکنن...خیلی خیلی ممنونم از دلداری هایی که بهم دادی.❤🥰🥰

سلام گلم

حالت خوبه؟

بیبی چک زدی؟