اوووووف داغ دلمو تازه کردی.. تنها تو خونه باشیم رسما روانی میشم.. واسه بازی همراهی نمیکنه فقط نق و غر اهههه... حرفم نمیزنه حداقل یه چی بهش یاد بدم و با حرف زدن وقت بگذرونیم تو خونه..روانی شدم دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من و پسرم پازل درست می کنیم، قایم موشک بازی می کنیم ، خودش هم تنهایی بازی میکنه مثلا با لگو خیلی سرگرم میشه، با بردارش بازی میکنه ، کلا بازی بدو بدو زیاد دوست داره
آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد قدرت واقعی یک مرد میزان خنده زنی هست که کنارش زندگی می کند
کنارش باشین همراهش باشین منعش نکنین دعوا هم نکنین بذارین دنیارو تجربه کنه فقط کنارش باشین
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
دیروز یه فیلم دیدم که یه خانواده چهار نفره بازی می کردند یه بازی شون اینطوری بود:چند تا آ ب معدنی 250سی سی میذاشتند رو زمین اون وقت یکی یکی در حالتی که یه ساق شلواری رو که تو جورابهاش یه چیز سنگین مثل پرتقال یا هر چیز دیگه ای گذاشته بودند سرشون میکردند طوری که ساق هاش از جلو صورتشون آ ویزون بود به بطری ها ضربه میزدند هر کی بیشتر بطریها رو زمین می انداخت برنده بود
آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد قدرت واقعی یک مرد میزان خنده زنی هست که کنارش زندگی می کند