2777
2789
عنوان

ی لحظه میشه بیاین ...

95 بازدید | 16 پست

بچه ها من پسرم تازه رفته ۱۱ الان نزدیک  ۱هفتس اصلا غذانمیخوره خیلی خوش اشتها بود همه چی میخورد الان ی هفتس هرجور میکنم نمیخوره  فقط سرلاک میخوره

چیکارکنم مشکلی  یعنی واسش پیش اومده؟

تا حالا واسه شما اینطوری  پیش اومده  غذا نخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما داره دندون درمیاره پسر منموقع دندون فقط شیر میخورد یا سوپ خیلی نرم

احه سوپ نمیخوره مثلا برنج میخورد یه پیاله بزرگ  سوپ کلا خوب بود  ولی الان ی هفتس فقط سرلاگ میخوره یا شیر خودمو خسته شدم اخه

احه سوپ نمیخوره مثلا برنج میخورد یه پیاله بزرگ  سوپ کلا خوب بود  ولی الان ی هفتس فقط سرلاگ ...

نگران نباش.. میتونی قبل غذا یکم دیفن هیدرامین با انگشت بمالی رو لثه هاش،که بی حس بشه بعد بهش،غذا بدی

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
من تا حالا سرلاک ندادم نمیدونم چه مزه ایه اما اگه دوس داره بیشتر بهش بده اب میوه های مختلفم بگیر بده

سرلاک چون خوشمزه تر میشه اینو خورد اکثرا موز میخوره با میوه طعم سرلاک

زیاد میره ببخشید دسشویی بخاطر این زیاد ابمیوه نمیدم اسهال میاره

سرلاک چون خوشمزه تر میشه اینو خورد اکثرا موز میخوره با میوه طعم سرلاک زیاد میره ببخشید دسشویی بخاطر ...

سیب رنده کن بده

آب پرتقال بگیر بهش بده

وقتی غذا نمیخوره همون چیزایی که میخوره رو بهش بده

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین