2777
2789
عنوان

رفتم سونو واژینال 😬🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جیش میکنی نگاش میکنی...

شمام نگاه کن تا خدایی نکرده نشونه ای از تغییر رنگش دیدی زودتر اقدام کنی واسه درمان مثلا من جیشم ی بار صورتی شده بود

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
تو بگو جیش کی کج نشده بعد ازدواج😂😂😂😂

خب صاف شد یا هنوز کجه؟ مال من اولین باره😬

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.
تقریبا ۹۰ درجه ریخت رو دمپایی 😬😬😬😬

اینهمه دیگه زیاده ب دکتر زنانت بگو معاینه کنه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
منم جیشم کجه ب هیچ کی نمی گفتم همیشه نگران بودم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مال من خیلی کج شده نگرانم 

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.
اخه ورودی هاشون که یکی نیس...اون کجا..این کجا..... ولی خودمونیم ها..تانزانت کتانزانت ریاضی همینجاها ...

دقیقا 

منم موندم چرا اینطوری شده اعصابم خورد شد