2777
2789
اومدن از هرودت دفاع میکنن  هرودتی که خودش میگه  خودم هم به حرفام اطمینان ندارم  ...

من اینجام🙋‍♀️🙋‍♀️ من کی توهین کردم؟ گور پدر هرودت 

نمیدونم شما چطور ازون طومار نوشته های من این‌و برداشت کردین

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من هیچوقت منکر نشدم🙄 ولی فکر میکنم بهشت و جهنم زمانن نه مکان در ضمن در همه ادیان (حتی اون دین) به ...

خوب تو ادیان ابراهیمی که جزو اصوله معاد اما شما گفتید معتقد به ادیان نیستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال همممونم که مث همه ☹☹☹

نه سوال همه هم یکی نیست ولی عنوان خودشناسی به طور کلی می تونه یه هدف اساسی برا هر انسانی باشه 

مثلا جبر و اختیار و مرزبندی  اعمال ارادی و غیر ارادی برا خودم سواله

خوب تو ادیان ابراهیمی که جزو اصوله معاد اما شما گفتید معتقد به ادیان نیستین 

دارم در افکارم تجدید نظر میکنم .ولی فکر میکنم سوای اعتقاد به دین ؛ بهشت و دوزخ هست لزوما نه به اون کیفیتی که تو کتب مذهبی اومده. مثلا در لحظه ای که خشمگین یا ناراحتیم در جهنم به سر میبریم و بالعکس 

البته من درین مورد مطلع نیستم فقط نظر خودمو میگم و نظر من همیشه صحیح نیست😅

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نه سوال همه هم یکی نیست ولی عنوان خودشناسی به طور کلی می تونه یه هدف اساسی برا هر انسانی باشه  ...

اینا سوالات منم هست و تا وقتی به جواب درست نرسم نمیتونم دقیق بگم به دین معتقدم یا نه

آیا شما برای تاپیک هایی که خوشتون نمی آد  گزارش می زنید؟ )سوالی)

کاملا بستگی به محتواش داره جنسی بیمارگونه باشه بله

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من اینجام🙋‍♀️🙋‍♀️ من کی توهین کردم؟ گور پدر هرودت  نمیدونم شما چطور ازون طومار نوشته های من ...

عزیزم بیا فارغ از این بحث‌ها با هم دوست باشیم 

گذشته به داد ما نمی‌رسه آینده هم همینطور اونچه واضح و روشن هست امروز ماست 

شاید تمام تاریخ گذشته دروغ بوده و همه‌ی ما تو اشتباه هستیم 

شما دوبار واضح و روشن به من توهین کردین 

مهم نیست اون بحث از نظر من تموم شدس

من برای شما آرزوی پایدار بودن کردم اما شما....

ولش کن گذشت😀😁

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نه اون که کاری ندارم  جایی که حرفی ضد اعتقادتون بزنن رو می گم

ضد گفتن با فحاشی کردن فرق داره 

خیلی‌ها بارها گفتن من به این چیزا اعتقاد ندارم خب نداره دیگه 

ولی طرف اومده فحش داده بله همون کامنت رو نی‌نی‌یار منشن گردم جواب ندادن برای تاپیک گزارش رد کردم که فحاشی میکنن

عزیزم بیا فارغ از این بحث‌ها با هم دوست باشیم  گذشته به داد ما نمی‌رسه آینده هم همینطور اونچه ...

گلم من با کسی دشمنی ندارم ا‌ونم تو مجازی به قول شما ارزش نداره .قصد توهین نداشتم اگر اینطور بر داشت کردین ازتون عذر میخوام🌸🌸🌸

گلم من با کسی دشمنی ندارم ا‌ونم تو مجازی به قول شما ارزش نداره .قصد توهین نداشتم اگر اینطور بر داشت ...

من هم از شما عذر میخوام 😍💞💞💞