2777
2789

سلام

من یک پسر دو سال و سه ماهه دارم چون از اول بد خواب بود و شب تا صبح حداقل سه چهار بار تو بازه ی ساعت ده شب تا ۶ صبح بیدار میشد دچار بدخوابی مزمن شدم

الانم یکم خوابش بهتر شده خودم با این مشکل بدخوابی درگیرن

یعنی شبا از فرط خستگی چشمام باز نمیمونه ولی حداقل باید یکساعت تلاش کنم تا خوابم ببره تازه اونم اکثر شبا انقدر کلافه میشم ازینکه خوابم میاد ولی نمیتونم بخوابم میرم شربت دیفن هیدرامین یا قرص استامینوفن کدیین میخورم که بتونم بخوابم. تازه مشکل بعدی اینه که هر یکساعت یکساعت و نیمم بیدار میشم. واقعا کلافه م ازین وضع خواب شب. فقط وقتایی که دارو میخورم عمیق میخوابم بقیه ی شبا انگار تا صبح بیدارم اونجوری سبک

انقدر از اول هی ترسیدم که تا من بخوابم پسرم بیدار میشه  الان دیگه‌از خوابوندن خودمم عاجز شدم 

اگه‌ اطلاعاتی یا کمکی دارید بگین 

سلام منم دقیقا مشکل شمارو دارم، سه ماهه زایمان کردم، از بس نگران بیدار شدن دخترم بودم الان دیگه خودم نمیتونم بخوابم، تا خوابم میبره بیدار میشم، البته بچم هم الان چهار پنج بار بیدار میشه، ولی خودم وقتی اون خوابه خوابم نمیبره یا سریع پا میشم، در کل شبانه روز در بهترین حالت چهارساعت میخوابم اونم تیکه تیکه، رفتم دکتر بهم قرص ضد افسردگی و قرص خواب داد، قرص ضد. افسردکی رو میخورم که حال روحیم بهتر شده یکم، ولی خوابم همچنان بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم دقیقا مشکل شمارو دارم، سه ماهه زایمان کردم، از بس نگران بیدار شدن دخترم بودم الان دیگه خودم ...

من مصکل خواب دارم واقعا شده برام دغدغه تازه پسرم دو سال و چهار ماهشه. انشاله شمام بتونی بهتر بخوابی