2777
2789

معلومه که نه اصلا نمیزارم از هزار کیلومتری هم رد بشه به شوهرمم هیچی نمیگم که یهو یاد اون نیوفته

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که نه اصلا نمیزارم از هزار کیلومتری هم رد بشه به شوهرمم هیچی نمیگم که یهو یاد اون نیوفته

با خط آخرت خیلی موافقم خیلی جلو خودمو گرفتم دعوا راه نندازم و نگم این خانم منو فالو کرده 😑😁😂

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
اولا حس نکنه اینهمه مهمه ک وجودش اذیتم میکنه میخوام جوری رفتار کنم ک انگار چیزی نیس و نمیدونم و این ...

ولی انگار مهمه که داری بهش فکر میکنی تو خودت دنبال اینی یکی آرامشت و بهم بزنه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

نه 

درخواست دوستی شوهرم هم با اکراه و مجبوری قبول کردم 😬 دیگه چه برسه به دپست دختر سابقش 

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.
ولی انگار مهمه که داری بهش فکر میکنی تو خودت دنبال اینی یکی آرامشت و بهم بزنه

نظرت محترمه

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
میتونه از  بین فالوورات  پیچ   شوهر  یا  اقوام توپیدا  کنه  و&nbs ...

شوهرم نداره اینستا 

خودمم تازه نصب کردم 

هی نصب میکنم بعد زده میشم پاک میکنم 😐😑

میدونم دیونم😂

عکس پروفش دیدم حرصم گرفته چه برسه قبول کنم 😑

منم ازش متنفرم همش به خودش میرسه و عکس میزاره ،تازه شوهمم دوسش داشته ولی خانوادش گفتن بمیری هم برات نمی گیریمش،تازه نوه خاله بابامه،باهم فامیلیم،ولی من سعی کردم بی تفاوت باشم 

منم ازش متنفرم همش به خودش میرسه و عکس میزاره ،تازه شوهمم دوسش داشته ولی خانوادش گفتن بمیری هم برات ...

چه شرایط بدی😑