2777
2789

سلام دوستان ی دکتر متخصص اطفال میخوام تو کرج،میخوام با صبر و حوصله باشه وقت بزاره نه اینکه تند تند صحبت کنه و همینجوری مریض ببینه،دخترم علایم رفلاکس پنهان داره خیلی نگرانشم.

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خواستم دکتر محمدسعید ناصری رو معرفی کنم خیلی باحوصله و ماهر و صبور هستن از طریق شماره موبایلشونم هر سوالی اس بدیر بپرسید سریع ج میدن خیلی راضیم کلا ازشون 

دختر منم رفلاکس پنهان داره یچ دارویی ج نداد ب تجویز ایشون عذا کمکی زود شروع کردیم 

منم خواستم دکتر محمدسعید ناصری رو معرفی کنم خیلی باحوصله و ماهر و صبور هستن از طریق شماره موبایلشونم ...

عزیزم دخترتون از کی فهمیدین رفلاکس داره؟دختر من دو ماهشه یهو سینمو ول کرد شیر نمیخوره خیلی گریه میکنه و بی قراره؟؟الان دخترتون خوب شدن؟

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
عزیزم دخترتون از کی فهمیدین رفلاکس داره؟دختر من دو ماهشه یهو سینمو ول کرد شیر نمیخوره خیلی گریه میکن ...

هزیزم دخترم از حدود ۵۰ روزگی دگ سرشیشه رو نگرفت شیر خودمم با جیعو داد میخورد تو خواب فقط میخورد موقع شیر خوردن بیقرار بود و گلوش صدای خرخر میداد 

وزنم نمیگرفت درست 

کامل نه و با عذا کمکی ک از ۳ ماه و نیم دکترش تجویز کرد دادیم بهتر شد خداروشکر

هزیزم دخترم از حدود ۵۰ روزگی دگ سرشیشه رو نگرفت شیر خودمم با جیعو داد میخورد تو خواب فقط میخورد موقع ...

ممنون عزیزم،خدا کنه مشکل دختر منم حل بشه،تو غربت هستم و خیلی اذیت میشم کار هر روزم شده گریه

ممنون عزیزم،خدا کنه مشکل دختر منم حل بشه،تو غربت هستم و خیلی اذیت میشم کار هر روزم شده گریه

عزیزم نگران نباش نینیا هرروز یه داستان جدید دارن صبود باش ب غذا کمکی بیفته درست میشه داروهم جواب میده برا رفااکس برا خیلی بچه ها

عزیزم نگران نباش نینیا هرروز یه داستان جدید دارن صبود باش ب غذا کمکی بیفته درست میشه داروهم جواب مید ...

ممنون عزیزم