2777
2789
عنوان

بخاطر نفر سوم....😓

170 بازدید | 13 پست

خانما خیلییی حالم بده به کمکتون احتیاج دارم من دو ماهه نامزد کردم ...و سه سال باهاش دوست بودم ...یه مدت بود که میگفت نمیتونم همش بهت دروغ بگم باید واقعیتو بدونی تا اینکه دیشب بهم گفت ۳سال پیش بخاطر فراموشی نفر سومی که قبل من میخواستتش و اون جواب رد داده (در جریان این دختره بودم )اومده سمت من...گفت من نمیتونم عاشقت بشم ..ولی خیلی دوستت دارم 😓😓😓حالم خیلی بده خانما امروز قراره ببینمش و تکلیفمو روشن کنم باهاش....از طرفی خیلی دوسش دارم ولی الان ی حس نفرت و بدی تو دلم جا گرفته و اون خیلییی کارا برام کرده ک فکر میکردم عاشقمه هیچی برام کم نذاشته..ولی الان....تروخدا کمکم کنید بخصوص خانمایی که  با تجربه ترن

اگه عقد نیسی جدا شو

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دیگه چه جورشه، بنظرم اگه واقعا دوست داشت که این موضوع و بیان نمیکرد، اصلا کی گفته که حتی زن و شو ...

اخه من هی حرف از عشق میزدم و عشق مامان بابام ..بعد اینو گفت ک یعنی ازش انتظار عشق نداشته باشم

جدا شدن به همین راحتیا نیست.... نمیدونم واقعا چی باید کنم😓😓😓

نیس اما ب چ قیمتی

ب قیمت اضافی بودن نفر سوم بودن

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!