2777
2789
عنوان

گرد شدن سر نوزاد

10151 بازدید | 17 پست

خانوما من ۱۰ روزه زایمان کردم زایمانم خیلی سخت بود بچم کج وایساده بود ب سختی کشیدن بیرون بچمو حتی دماغشم کج شده بود انقد اروم دست کشیدم ک خوب شد اما 

الان سرش درازه خربزه ایه ی خورده .چکار کنم‌گرد بشه؟

**پسرم تمو‌م دنیامه**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم سرش دراز بود خیلی بدفرم بودا ولی ب مرور خوب میشه الان ک ۸ماهشه احساس میکنم گرد شده نسبت ب قبل

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀

نه با دستگاه نکشیدن .

اما انگار عروسک بودم انگار ن انگار ک ادم بودم نوبتی میومدن امتحان میکردن یکی میگفت بده من تو بلد نیستی اون یکی میگفت بده من امتحان کنم .منم ک تو حال خودم نبودم از درد بیهوش بودم .اخر سر هم گفتن اینجور نمیشه رفتن خدمتکار بیمارستان رو اوردن ی خانومه ۲۰۰ کیلو بود با ارنج میزد رو دلم ک بچه بیاد بیرون ‌.خیلی سخت بود 

حالا بگید چیکار کنم‌ سرش گرد شه

**پسرم تمو‌م دنیامه**
نه با دستگاه نکشیدن . اما انگار عروسک بودم انگار ن انگار ک ادم بودم نوبتی میومدن امتحان میکردن یکی ...

عزیزم..بیمارستانای دولتی همینن..منم کرمانشاهم تو بیمارستان اگه مامای همراه نمیگرفتم معلوم نبود چی میشد..‌

خدایا شکرت که من لاغر شدم.🙏❤
البته نسبت ب روز اول خیلییی بهتر شده اما میخوام گرد شه کامل

درست میشه ولی چند ماه بعد.... سر بچه خواهر شوهرم کاملا مخروطی بود عین قیف ..فکرشو بکن...الان یه که گردی داره مثل توپ😂😂

منم ماما همراه گرفتم اما موقع خروج بچا خیلی اذیت شدم

.مامایی ک گرفتم نمیدونم یواشکی ی امپول از جیبش دراورد سریع تزریق کرد تو سرمم هرجی گفتم چی بود اشاره میداد حرف نزن .ک نفهمن .من حس میکنم  هرچی بود اون باعث شد بچم تو شیکمم بخوابه دیگه تکون نخوره ‌کج وایساد .

**پسرم تمو‌م دنیامه**
منم ماما همراه گرفتم اما موقع خروج بچا خیلی اذیت شدم .مامایی ک گرفتم نمیدونن یواشکی ی امپول از جیبش ...

وای چه کار عجیبی کردع😮😮خدارو شکر الان هردو سالمین...کلش درست میشه تا شیش ماهگی بهت قول میدم

ببین ضربان نرمال قلب بچه حداقل ۱۱۰ تا ۱۶۰ هستش

ببین چی بود ضربان قلب بچه من ب  ۹۵ رسید خودش خیلی ترسیده بود دستپاچه شده بود ‌تند تند منو میبرد تو سرویس بهداشتی ب بهانه اینکه من دستشویی دارم معذرت میخوام دست میکرد رحمم با زور باز میکرد منم جیغ میزدم میگفت اگه نزاری بچت دور از جون میمیره

خودمم ک تا ۳.۴ روز منگ منگ بودم هر چیزی رو ۱۰ متر دور تر از فاصله واقعیش میدیدم

**پسرم تمو‌م دنیامه**

من تمام بارداریمو ورزش کردم رفتم تو بیمارستان با خنده و خوشی انگار ن انگار ک من درد دلرگ معاینه کرد گفت ۶ سانت باز شدی .اگه روال عادی طی میکردم باور کن بچم دو ساعته ب دنیا میومد . خدا براش نسازه اون باعث شد من ۷ ساعت درد الکی بکشم 

**پسرم تمو‌م دنیامه**