2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ماگ گرفتم اون خیلی خوب بود... همش توش چایی میخوردم😄😄 منم واسش پسته فرستادم با پست دلش نیومده بود بخوره وسط پسته ها عروسک ای لاویو بود اونو اصن ندیده بود😣😕

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

کتاب 

لباس کیف و کفش و...

گل

طلا

کارت هدیه 

گوشی

عروسک 

همینا یادم مونده😄 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

شوهرم نشده هنو ولی کادوهاش

گوشیj5. ایفون6 وhonor7x

ایرپاد. ادکلن. لباس.گردبند طلا. شلوار. کفش بابلیس. اتو و خرس گنده. خوکچه هندی. گربه. مینا و.... 

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

نامزدی که هیچی شاید یه شاخه گل یا شام

ولی عقد دستبند برای یلدا، گردنبند و لباس برای عید، سکه و پارچه چادر مشکی (!) و لباس برای عید قربان. یه انگشتر نازکم برای تولد. کلی هم گل و شام و اینا

اولین بار یه رژ جیگری اینه شونه برنجی ویه شلوار ساپورتی

خیلی واسم میخرید بعدش ولنتاین شد برام تو یه جعبه گنده عروسک پالتو ک الان تنمه شلوار باکلی گل و شکلات و یدونه ازین ساعت شنی عشقیا که توش قلب با مایه قرمز رنگ 

این یکی ولنتاینم نیم ست با عروست کلی پاستیل و شکلات و گل بهدشم عقد کردیم قبلشم تولدم مانتو خریده بود یبارم کفش خریده بود خیلی چیزا میخرید لاک گل سر کلی خوراکی😍😍😍😍ذوق کردم یادش افتادم 

راستی از دوستی تا الان 3تا گوشی خریده هواوی سامسونگ زد اب یدونم تازه گرفته a20

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪