2777
2789
عنوان

کیا الان پای کرسی خابیدن

122 بازدید | 15 پست

من زیر لحافم پامم میزنم به کرسی داغ داغ😎

ولی سرم که بیرون ازلحاف یخ کرده انگار برف میمالن به کلم😫

آخه خونمون طبقه بالاست خیلی سرده ولی کرسی داریم یه صفاییه🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم امسال کرسی راه انداختم. تا حالا تجربه نکرده بودم 

خیلی کیف میده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
واقعا؟ من تاحالا كرسي از نزديك نديدم امتحانشم نكردم ولي خوشبحالت بايد باحال باشه كدوم استاني عز ...

خخخ مثل قدیم نیست که. جدیده کرسی برقی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
وا چ ربطی داره😁 کرسی یه صفایی داره که با پکیج و بخاری و شومینه و اینا نمیشه عوضش کرد تا ۱۰۰سال دیگ ...

خوشبحالت منم دیروز میگفتم کاش کرسی داشتیم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند