2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون

2971 بازدید | 9 پست

سلام خانما شبتون بخیر

شیاف پروژسترون استفاده میکنم بعد چند دقیقه آب میشه همش بیرون میریزه پ چی میمونه که جذب بشه

شما چه تجربه ای دارید؟؟؟ 

راستی دکترم گفت حتما واژینال استفاده بشه

ما آبادانیا   

من ماه اول بارداری استفاده کردم,برا من نگفت حتما واژینال باشه یا نه,منم روش رایج شیاف رو استفاده کردم.

تو بروشورش هم هر دو روش رو نوشته درسته.

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واژینال مصرف میکردم.... سعی می‌کردم زیاد هول بدم بره تو.... حتما هم قبل خواب تو رخت خواب میکردم... که بعدش تکون نخورم... تا میذارم دراز بکشم بخوابم. نمیربخت... یا خیلی کم

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   
منم واژینال مصرف میکردم.... سعی می‌کردم زیاد هول بدم بره تو.... حتما هم قبل خواب تو رخت خواب میکردم. ...

منم معذرت میکنم انگشتمو کامل میبرم تو فشارش میدم بعدش دراز میکشم قبل خواب میزنم ولی بعد میبینم داره آب میشه میریزه بیرون

ما آبادانیا   
نه iuiکردم.رکتال استفاده کنم اثرش کم نمیشه؟؟

اتفاقا دکترم میگفت رکتال اثرش بیشتر زودتر جذب میشه ولی بازم با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه، انشاللا خدا زودی یه نی نیه خوشگل میذاره بغلت😍

منم معذرت میکنم انگشتمو کامل میبرم تو فشارش میدم بعدش دراز میکشم قبل خواب میزنم ولی بعد میبینم داره ...

چاره ای نیست جز اینکه چند تا بالش بذاری زیر پات عینه من.... من یادم رفت اینو بگم.... 

بالش بذار... بعد که دراز کشیدی پاهاتو بذار رو بالش ها بره بالا.. شیب دار بشه.... هم نمیریزه هم برای بچه خوبه... 

من تهدید به سقط داشتم دکترم میگفت کلا دراز بکش پاهاتو بده بالا

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   
اتفاقا دکترم میگفت رکتال اثرش بیشتر زودتر جذب میشه ولی بازم با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه، انشاللا ...

وای عزیزمم مرسی خدا از دهنت بشنوه.فردا زنگ میزنم دوباره میپرسم

ما آبادانیا   
چاره ای نیست جز اینکه چند تا بالش بذاری زیر پات عینه من.... من یادم رفت اینو بگم....  بالش بذا ...

آره فرداشب اینو امتحان میکنم مرسی.خدا نینیتو برات حفظ کنه یکی ب منم بده راحت شممم

ما آبادانیا