2777
2789
عنوان

رابطه جنسی بعد سقط با وجود بقایا

6437 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها

آیا نزدیکی در دفع بقایای بارداری موثره؟؟  من هفت میل بقایا دارم که هیچ جوره دفع نشده  نه با مترژن نه با داروهای گیاهی.الانم‌ نه خونریزی دارم نه لکه بینی. . حدود سه هفتس بچمو به علت توقف رشد تو پنج هفته باقرص سقط کرد. 

منم شمبه قراره سقط کنم ولی من ۹ هفته و خورده ای هستم.ولی طبق سونو ۶ هفته هستم و جنین هست ولی قلب نیست.برا شما چجوری بوده ؟بعضیا میگن صبر کن شاید قلبش برنه نمیدونم چیکار کنم.منم نه لکه دارم نه خونریزی نه هیچی و حالت تهوع و ایناهم اصلا ندارم.شما حالت تهوعم نداشتی؟

منم شمبه قراره سقط کنم ولی من ۹ هفته و خورده ای هستم.ولی طبق سونو ۶ هفته هستم و جنین هست ولی قلب نیس ...

چقدر اختلاف هست ۳ هفته زیاده با سونو؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اختلاف هست ۳ هفته زیاده با سونو؟

نه دو هفته فرقشه.به حساب پریود و سونپی اول که جنین نداشت هشت هفته به حساب سونوی دوم که جنین هم رشد کرد ۶ هفته .سونو هام همه واژینال

نه دو هفته فرقشه.به حساب پریود و سونپی اول که جنین نداشت هشت هفته به حساب سونوی دوم که جنین هم ...

خب دلیل سقط تشکیل نشدنه قلبه ؟ من فردا سونو دوقلو دارم دعا کن ۸ هفته ام

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
منم شمبه قراره سقط کنم ولی من ۹ هفته و خورده ای هستم.ولی طبق سونو ۶ هفته هستم و جنین هست ولی قلب نیس ...

عزیزم من توقف رشد جنین داشتم جنین در پنج هفته مونده بود و ساک بارداری در حال رشد. ولی دکترم به من میگفت صبر کن و عجله نکن برای سقط. آخه من چون سنگینی بلند کردم به خونریزی افتادم. عزیزم به نظرم شما حداقل ی هفته صبر کن 

خب دلیل سقط تشکیل نشدنه قلبه ؟ من فردا سونو دوقلو دارم دعا کن ۸ هفته ام

اره میگه قلبش نمیزنه ولی جنینو دیده.ان شاالله که صحیح و سالم باشن و خوشحال بیای فردا.برا منم دعا کن 

عزیزم من توقف رشد جنین داشتم جنین در پنج هفته مونده بود و ساک بارداری در حال رشد. ولی دکترم به من می ...

الان من به حساب پریودیم ۹ هفته ام و به حساب سونوی اخر ۷ هفته ام

واسه منم سر بارداري اولم همينطور شد تو ٦ هفته رشدش متوقف شد و قلبش تشكيل نشد تا هفته ١٠ صبر كردم ولي باز تو سونو ميگفتن ٦ هفته و قلب نداره اصلا نه به خونريزي نه لكه بيني هم نيفتادم هرچقدرم صبر كردم خودش سقط نشد دكتر بهم قرص داد با قرص سقط كردم

واسه منم سر بارداري اولم همينطور شد تو ٦ هفته رشدش متوقف شد و قلبش تشكيل نشد تا هفته ١٠ صبر كردم ولي ...

بارداریای بعدیت چی؟کاره خاصی کردی برای بعدی ها؟قرصی چیزی نخوردی؟سقطت درد داشت یا نه؟

من اصلا سر این بارداریم هیچ حالت تهوعی نداشتم فقط درد و پرشدن سینه بود. چون سنگینی بلند کردم به خونریزی افتادم و سرهمین میگن رشد جنین متوقف شده بعد خونریزی مث پریودم و بعد پاک شدم سونو دادم که گف جنین مرده و فقط ساک درحال رشده. بعدشم بازم دکترم گف صبر کن و صبر کردم ولی به علت همون سنگینی و خونریزی بعدش دیگ کاری نمشد کرد ولی شما با من فرق داری 

من کسیو میشناختم که گفتن جنین قلب نداره و حتی قرص رو برای سقط هم بهشون دادو به خونریزی افتاد ولی سقط نشد و جنین زنده مونده بود خداروشکر و بعد دوهفته معلوم شده قلب دیرتر تشکیل شده.و نگران نقایص جنین بود که فرستادنش آنومالی .و غربالگری . عجله نکن عزیزم

من اصلا سر این بارداریم هیچ حالت تهوعی نداشتم فقط درد و پرشدن سینه بود. چون سنگینی بلند کردم به خونر ...

اخه منم اصلا نه حالت تهوع دارم نه هیچ ویاری اصلا انگار نه انگار که حاملم