2777
2789
عنوان

رابطه جنسی بعد سقط با وجود بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 6445 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه منم اصلا نه حالت تهوع دارم نه هیچ ویاری اصلا انگار نه انگار که حاملم

من نه تهوع نه خستگی نه هیچ حالتی . فقط احساس پری و کمی درد سینه. اگه میموند ی بارداری راحت بود

من نه تهوع نه خستگی نه هیچ حالتی . فقط احساس پری و کمی درد سینه. اگه میموند ی بارداری راحت بود

منم اینجوری ام ولی میگن علائم که نداشته باشی خودش یه هشداره خطره و داشتن علائم مثل حالت تهوع نشون دهنده بارداری سالمه

بارداریای بعدیت چی؟کاره خاصی کردی برای بعدی ها؟قرصی چیزی نخوردی؟سقطت درد داشت یا نه؟

نه اصلا فقط خيلي اصرار كردم به دكترم كه واسم آزمايشاي مربوط به سقط بنويسه كه باز اين مشكل تكرار نشه تو اون آزمايش مشخص شد كه مشكل انعقادي دارم و بهم قرص آسپرين داد و گفت بعد سه تا پريود اقدام كن واسه بارداري مجدد بعد سه ماه تو همون ماه اول اقدام باز خداروشكر باردار شدم كه همه چي خوب پيش رفت و الانم تو ماه هفتم بارداريمم و همچنان آسپرين ميخورم هر شب. 

سقطمم با ١٠ تا قرص سايتوتك بود كه دكترم تجويز كرد كه خيلي راحت سقط شد كامل و بقايا هم نداشتم رحمم خيلي زود به حالت قبل برگشت و دهانه ش بسته شد دكترم تو سونو اينو گفت. درد سقطم مثه درد پريودي بود و خونريزيش فقط بيشتر بود كه تا دوهفته ادامه داشت يه هفته خيلي زياد بود و هفته دوم لكه بيني شد

منم اینجوری ام ولی میگن علائم که نداشته باشی خودش یه هشداره خطره و داشتن علائم مثل حالت تهوع نشون ده ...

عزیزم مامانم و خالم سر بارداری هاشون اصلا هیچوقت خستگی تهوع و ویار نداشته . فقط درد سینه بوده

مامانه منم اینجوری بوده .شما برا بارداری های بعدیت تهوع نداشتی ؟

بارداری اولم خیلی خیلی تهوع داشتم خستگی خیلی زیاد . بعد به دکترمم گفتم گفت هیچ دوبارداری شبیه هم نیست

منم اینجوری ام ولی میگن علائم که نداشته باشی خودش یه هشداره خطره و داشتن علائم مثل حالت تهوع نشون ده ...

خب شما از اول نداشتی علایم...دلیل نمیشه

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏