2777
2789
عنوان

کتابخونا بیان زووود

761 بازدید | 20 پست

بچها اسم کتاب ها و رمان های خوبی که خوندین رو بگین تا بقیه استفاده کنن 

شما پیشنهاد کتابتون چیه اسم چندتا رمان رو بگین؟

خدایا منو همیشه ارومم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Gone girl

It اگه حوصله رمانای طولانیو دارین

قتل کیارش

توماژ

گندم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

آبنبات هل دار

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

عزیزم من همیشه تاپیک های معرفی کتاب میزنم و به صورت کامل درموردشون توضیح میدم اگه دوست داشتی بهشون سر بزن 

کتاب رمان هم 

مردی که میخندد 

صدسال تنهایی 

دزیره 

سینوهه

مردی به نام اوه 

عقاید یک دلقک 

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
واااای آی گفتی این عالیه واقعاً خندیدم از ته دل بردم دنیای کودکیم

بله واقعا قشنگه منم چند بار خوندم؛ آبنبات پسته ای هم بخون

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

کتاب پشت درهای بسته رو رو خیلی دوس دارم

.🤩البته کتابای خوب زیاده ولی این ژانرش معمایی جنایی هستش که خفنه...+gone girl+دختری در قطار..

.

.کتاب 💙کیمیاگر💙 رو اگه نخوندی حتمااااا بخون 

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 

کتاب  "دا " هم واقعا عالیه👌👌👌