2777
2789
عنوان

کتابخونا بیان زووود

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 20 پست

سه تای اولی فوق العادن

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان خون نیستم 

چون رمان هیچ فایده ای واسه من نداره و فقط تخیلاتی میکنه آدمو ....

وقتمو صرف این جور چیزا نمیکنم....

به نویسنده خیلی اهمیت میدم..... 

نویسنده ای که عالم دار باشه بتونه به زندگیم جهت بده....

مثل شهید آوینی و استاد اصغر طاهر زاده کتابهاشون معرکس....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
رمان خون نیستم  چون رمان هیچ فایده ای واسه من نداره و فقط تخیلاتی میکنه آدمو .... وقتمو صرف ا ...

عزیزم همه رمانا که بد نیستن.....تو کتاب رنج مقدس نرجس شکوریان فرد رو بخون و بعد دوباره بیا در مورد رمان‌نظر بده...کلا کتابای نرجس شکوریان فرد عالی ان و همچنبن سالم ...اصلا هم‌تخیلاتی نمیکنه آدمو اتفاقا با واقعیات آشنات میکنه.پایدار باشی

هر چی آرزوی خوبه مال تو😘
عزیزم همه رمانا که بد نیستن.....تو کتاب رنج مقدس نرجس شکوریان فرد رو بخون و بعد دوباره بیا در مورد ر ...

من این نویسنده رو نمیشناسم عزیزم نمیتونم در مورد کتاباش نظر بدم ....

اما در کل نظرم اینه اگه قراره رمانی خونده بشه باید مضمونش یه چیز حقیقی باشه و این یه چیز حقیقی بودن خودش جای بحث بسیار داره.....

گاهی ما ماهیات رو به جای حقیقت اشتباه میگیریم و کل زندگیمون به فنا میره........

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

[QUOTE=116436880]من این نویسنده رو نمیشناسم عزیزم نمیتونم در مورد کتاباش نظر بدم .... اما در کل نظرم اینه اگه قراره ...[/QUOT

درسته......کتابای این خانومم اکثرا بله حقیقی ان...یه چیزی یادت میده در واقع

هر چی آرزوی خوبه مال تو😘