2777
2789
اونجوری ک توداستان ازش تعریف کرد نبود قیافش..والا ماکه به اون نمیگیم خوشگل!به نظرتون خوشگل بودیافقط ...

هر کسی ی نظری داره

بنظرم نبود

خودشم تو داستان از خودش کلی تعریف کرده بود😐

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونین چی برام عجیبه؟اینکه عکسای خودشو شوهرشو و مبینارو گذاشت ،حتی عکس شوهرش با لباس کارشم گذاشت نمیگه یهوقت یکی بشناستش یا حتی کدوم مردی راضی میشه جزییات گذشته زنشو همکاراشم بدونن

من به اینا شک کردم 

بیخود و بیجهت هم هی تاکید میکرد سرنوشت واقعی منه 

ولی خدایی داستان جذابی بود واقعا حیف شد که ترکوندن نذاشتن بخونم..تاحالا نشده بود تونی نی سایت اینقد تو کف یه داستان یاتاپیک بمونم اصلا این داستان یجوردیگه بود شاید توزندگی خیلیا چنین اتفاقاتی افتاده یا تو اطرافمون دیده باشیم ولی دست ب قلم سماجون خیلی خوب بود خواننده رو جذب خودش میکرد 

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
هر کسی ی نظری داره بنظرم نبود خودشم تو داستان از خودش کلی تعریف کرده بود😐

اره خودشم زیادخوش قیافه نبود ولی ب نظرم بهترازمبیابود چون هردوشون باارایش بودن،دماغ مبینا بزرگ بود شدیدا عمل لازم بود..هیکل درست حسابیم ک نداشت 

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
خوب بود بد ارایش میکرد  ابروهاشو بد برمیداشت

اوهوم میشه گفت امروزی نبود کلا..اون لباسم ک توعکس تنش بود واسه زنای۵۰ساله مناسبه نه یه تازه عروس..

تا کجاش خوندی؟

تااونجاکه سهیل اومد دعواراه انداخت ک چی ب زنم گفتین قهرکرده رفته خونه باباش..تااخر این متنه خوندم وقتی زدم صفحه بعد دیدم ترکوندن ازبس توذوقم خوردباورم نمیشد هی میزدم صفحه قبل و بعد ولی اخرش باورم شد😆😆😆😆