۳ تخم مرغ ۱ قاشق مرباخوری وانیل ۱ قاشق مربا خوری بکینگ پودر ۱ لیوان آرد قنادی و ۱ لیوان شکر ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو(در صورت تمایل)
اول سفیده تخم مرغا رو با همزن اینقد میزنیم که کاملا کف بشه بعد زرده هارو به همراه وانیل هم میزنیم تا زرد کمرنگ بشه(زردپاستیلی) سپس مواد خشک که شامله آردوشکروبکینگ پودر و پودر کاکائو هستش رو که از قبل جداگونه باهم مخلوط کردیم به زرده ها اضافه میکنیم و بعد ۱ لیوان آب توش میریزیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و گوله گوله نباشه در آخر سفیده هارو میریزیم داخلش و باقاشق خیلی آرو هم میزنیم تا پف کیک نخابه(سعی کنید زیاد هم نزنید)در حدی ک فقط مخلوط بشن.حالا قالبو چرب کنید و موادو داخلش بریزین فر رو که از قبل گرم کردین رو دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بزارین
(باتوجه به سایز قالب شما ممکنه تایم و درجه فرق کنه که اونو دیگه خودتون تنظیم کنید،هی بهش سر بزنید ببینین که پخته یا نه اگه زودتر پخت ک درش بیارین اگه هم نه دوباره تایم بزارین)واسه اینکه بفهمین پخته یا نه سیخ چوبی یا خلال دندونو توش فرو کنین اگه چیزی بهش نچسبید پخته
نوش جان