2777
2789

سلام

من مشکل واژینیسم یا واژینیسموس دارم دکتر بهم گفته باید عمل کنم،ولی نمیخوام کسی از خانواده خودمو همسرم متوجه بشه،بنظرتون برای دوهفته استراحت چه بهونه ای بیارم،امتحان دارم میخوام اونو بهونه کنم ولی بازم دو هفته زیاده و حتما سراغم رو میگیرن،مسافرت هم نمیتونم برم هم بخاطر کار همسرم و هم امتحانای خودم،چیرو بهونه کنم؟بگمم مریضم حتی اگر سرما خوردگی باشه بازم به دیدنم میان تجربه داشتم،از همه مهم تر مامانمه بدونه مریضم حتما میاد پیشم،نمیدونم چکار کنم،از طرفی یسال از عروسیم میگذره و همسرم علاقش رو داره نسبت بهم از دست میده و سردتر میشه،و از طرفی خودمم واسش ناراحتم،بنظرتون چیکار کنم؟

خب اون عمد مگه مراقب خاصی داره

معلومه مکه🤔

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چی‌ بگم به نظرم مامانتو‌در جریان بزار

هر چند منم مثل تو دوس‌ندارم هیچ کس بفهمه کارامو

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄

باید مادرت در جریان باشه من این عمل رو کردم به همه گفتم بواسیر داشتم البته هیچ کس جز خونواده خودم نفهمید فقط مادرم میدونست به بقیه هم گفتم بواسیر بود مادرت بدونه بهتره

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی