میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم خیلی اشک ریختم فقط خواستم حالشو تو تاپیکش بپرسم دیدم ترکیده
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
تاپیک زده بود واقعا هم شورشو دراوردن همه ، عکساشو برداشتن پخش کردن
سما که دیگه شورش دراومد تند تندتاپیک میزدن پشت هم میترکید خیلی اعصاب خوردی داره نمیدونم چرا انقدر دخالت میکنن مردم خوندی تموم شد تاپیک زدنت چیه
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
یه خانومی بود بچه ۵ ماهش فوت کرده بود تو پربازدیدا بود
مگه هر چی دروغه میترکه؟؟؟😒😒😒😒 وای کاش واقعا دروغ بود عکس پروفایلش بچش بود😔😔😔😔
انیدوار بودم دلیل ترکیدنش واقعی نبودنش باشه😔