2777
2789
عنوان

بچه پنج‌ماهم به همین راحتی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من براش کلی غصه خوردم😭

منم خیلی اشک ریختم فقط خواستم حالشو تو تاپیکش بپرسم دیدم ترکیده

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
تاپیک زده بود واقعا هم شورشو دراوردن همه ، عکساشو برداشتن پخش کردن

سما که دیگه شورش دراومد تند تندتاپیک میزدن پشت هم میترکید خیلی اعصاب خوردی داره نمیدونم چرا انقدر دخالت میکنن مردم خوندی تموم شد تاپیک زدنت چیه

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
مزشه یکی بگه چی بوده داستان

یه خانومی بود بچه ۵ ماهش فوت کرده بود تو پربازدیدا بود

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

آخرش نفهمیدم  گهواره  افتاده  بود یا بچه  قلت زده  بود از بالا افتاده  بود

هر چی بود واقعا وحشتناکه  خدا دلش رو آروم کنه 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
آخرش نفهمیدم  گهواره  افتاده  بود یا بچه  قلت زده  بود از بالا افتاده   ...

بچه احتمالا غلت زده و گهوارم افتاده

دختر منم اینجوری میکرد جدیدا دیگه نمیذارمش اون تو😥😥😥😥

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

میشه یکی بگه چی بوده داستان

بچع 5ماهه اش خواب بود از گهواره افتاده بود فوت شد 

خودش برای 15دقیقه ای بادخترش رفته بود مغازه تا اومد دید بچه 😔

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
مگه هر چی دروغه میترکه؟؟؟😒😒😒😒 وای کاش واقعا دروغ بود عکس پروفایلش بچش بود😔😔😔😔

انیدوار بودم دلیل ترکیدنش واقعی نبودنش باشه😔

بچه احتمالا غلت زده و گهوارم افتاده دختر منم اینجوری میکرد جدیدا دیگه نمیذارمش اون تو😥😥😥😥

بیشتر عذاب وجدان هم داشت اذیتش میکرد 

وای خدا چقد سخت 😩

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو