2777
2789
عنوان

واکنش به خانواده شوهر که سرزده میان خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 33 پست

ولی من خیلی دوس دارم اینجوری جمع کنن بیان 😍یا حوصلشون سرمیره جمع کنن بیان خونمون 🙁ولی کلا سالی سه چاربار با اصرار شاید بیان  ک خرج نیفته گردنمون🙁

شاید واقعا ازگلوشون پایین نمیره خب😍

یچیز ساده هرسری بذار دورهم بزنید بربدن ،خوبیشم اینه نمیخاد کلی تدارک ببینی!

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هیچی مثل مهمون سر زده بدم نمیاد حتی خانواده ی خودم 

یه بار خواهر شوهرم ساعت یک ظهر  زنگ زد گفت یه ربع دیگه خونتون هستیم منم نهار املت درست کردم آوردم گفتم کاش زودتر می گفتید می تونستم غذای بهتر درست کنم 

از اونموقع دیگه قبل از راه افتادن زنگ می زنن

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
خیلی روی مخ هست و بی فرهنگی حالا باز خوبه ی زنگی زده

اره دیگه من میگم مهمونی که خودم دعوتش نکرده باشم از نظر من سرزدس.به نظرم الان تو این دور و زمونه نهایت بی ادبیه ادم بی دعوت بره جایی

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

به نظر من یجوری غیرمستقیم بهشون برسون ک سرزده رفتن کار بدیه هرچند خونه پسرت باشه مثلا داستانی چیزی از یکی دیگه سرهم کن براشون تعریف کن😉 یا به قول معروف به درب بگو ک دیوار بشنوه😅 

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
ولی من خیلی دوس دارم اینجوری جمع کنن بیان 😍یا حوصلشون سرمیره جمع کنن بیان خونمون 🙁ولی کلا سالی سه ...

اخه هر سری میان ی دخالتی توی زندگی ادم میکنن من دوس ندارم زیاد بیان از قدیم گفتن دوریو دوستی  واینکه سرزده میان حس مالکیت دارن به خونه زندگیم فکر میکنن اینجا خونه خودشونه فقط میریزنو میپاشن میرن و شوهرمو سر من پرروو میکنن مخصوصا پدرشوهرم همش به شوهرم خط میده که زنتو پرووو نکنی ا بهش زیاد رو ندی 

اخه هر سری میان ی دخالتی توی زندگی ادم میکنن من دوس ندارم زیاد بیان از قدیم گفتن دوریو دوستی  و ...

خیلی بده اینجوری درکت میکنم عزیزم 😫

فقط ی راه داره بنظرم 

ازین ب بعد میخای بری اونجا منتظر دعوتشون شو ،اگه گفتن چرا؟ بگو باخره کاره دگ  میگم یهو نیایم  موقعیت نداشته باشید و معذب شید  

از اول اینکارو میکردی متوجه میشدن نباید بیان ولی الانم دیر نیس 

کم کم متوجه میشن !!

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
چرا ازخونواده شوهرتون انقد بدتوووون میاد😨😨😨😨😨فک؟کنید خونواده خودتونن

خانواده خود ادم توی زندگیت موش نمیندازه اما اینا همش دوس دارن بین من و شوهرم اختلاف بیفته

خیلی بده اینجوری درکت میکنم عزیزم 😫 فقط ی راه داره بنظرم  ازین ب بعد میخای بری اونجا منتظر د ...

ما خیییلی کم خونشون میریم بیشتر اونا میان و هروقتم رفتسم خونشون برای ناهار یا شام با دعوت خودشون رفتیم نه سرزده اینا اما فکر کردن خونه من خونه خودشونه صاحب خونه هستن دیگه بی خبر میان

بنظرم از دوست داشتنشونو ک تنها خوری نمیکنن.سرزده هم از بس باهاشون راحتن ..اگه آدمهای خوبی ان باهاشون راه بیا..اگه خوب نیستن ک راه دیگه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
بنظرم از دوست داشتنشونو ک تنها خوری نمیکنن.سرزده هم از بس باهاشون راحتن ..اگه آدمهای خوبی ان باهاشون ...

پدر شوهرم فقط اینجا به عشق خوردن عرق میاد چون ما توی ویلا زندگی میکنیم نه بخاطر ما واشه عشق و حال خودش میاد شوهرم عرق نمیخوره

پدر شوهرم فقط اینجا به عشق خوردن عرق میاد چون ما توی ویلا زندگی میکنیم نه بخاطر ما واشه عشق و حال خو ...

چیزی هم بگی دلخوری پیش میاد......و دلسرد شدن شوهرت

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
به نظر من یجوری غیرمستقیم بهشون برسون ک سرزده رفتن کار بدیه هرچند خونه پسرت باشه مثلا داستانی چیزی ا ...

مشکم همینه چطوری بگم که که کسی هم بهش برنخوره مخصوصا مادر شوهرم که خیلی سلیته هست بهش ی چیزی بگی سریع به خودش میگیره و شر درست میکنه

چیزی هم بگی دلخوری پیش میاد......و دلسرد شدن شوهرت

دقیقا بهم میگه نمک نشناس میگم من اصلا گوشت نمیخورم و دوس ندارم چرا منت عشق و حال خانوادتو روی سر من میذاری  من از سرزده اومدن متنفرم تصمیم دارم دفعه بعدی اومدن لباس زیرامو پهن کنم روی شوفاژ خونه هم بهم ریخته بزارم بگم ااا نمیدونستم که میاین همونجوری میذارم بهم ریخته باشه بلکه شرمنده بشن