2777
2789

بچه ها مادر و پدر شوهرم همیییشه سرزده میان خونمون با دو کیلو گوشت شامشون هم میارن با منت اخه من که گوشت اصلا دوس ندارم ولی هردفعه منت گوشت اوردنشونو میذارن توی سرم شوهرم هم هیچی نمیگه مثلا پدر شوهرم میگه گوشت گرفتیم دلمون نیومد تنها بخوریم گفتم  با شما بخوریم اونم از تهران پا میشن میان خونه ما 

خیلی کلافه م واکنشم به این کارشون چی باشه لطفا بگین سر این موضوع همش با شوهرم دعوا دارم و اینکه خانواده من اصلا اصلا سرزده نمیان و کلا رفت و امد زیادی نداریم اما پدر شوهر و مادر شوهرم هر هفته توی خونه زندگیمون ولو هستن

تعداد رای : 11
نظرسنجی
کمک
0
0%
پنبه سر بریدن
11
100%

ما که ننه شوهر یه کیلو گوشت خرید برامون پولش رو از حلقمون کشید بیرون. اون هم اوج نداری و بدبختی بودیم😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ازمهمون سرزده متنفرم خودشون فهمیدن اگه بخوان بیان شب قبلش خبر میدن که فردا میایم

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
دوکیلو گوشت؟؟؟ناشکری میکنیا

همشو همون شب خودشون کباب میکنن میخورن به زور ی سیخ به منو شوهرم برسه که اونم ارزش نداره سرت خراب بشن خیییلی شکمو هستن مخصوصا مادر شوهرم شعور ندارن زوج جوان هستیم سرزده میاین خونمون شاید حال و حوصله مهمون نداشته باشه ادم یا اصلا خونه ت بهم ریخته باشه 

ما که ننه شوهر یه کیلو گوشت خرید برامون پولش رو از حلقمون کشید بیرون. اون هم اوج نداری و بدبختی بودی ...

میگم واشه خودشون گوشت میارن کباب میکنن میخورن همش منو سرسفره بلند میکنن تا برسم سیخ سوخته رو میذارن جلوم

وای چه تاپیک به موقعی همین الان مادر شوهرم زنگ زده نیم ساعت دیگه میام منم حرصم گرفته خسته ام از سر کار اومدم تصمیم داشتم شام حاضری بخوریم ولی حالا باید غذا بپزم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
همشو همون شب خودشون کباب میکنن میخورن به زور ی سیخ به منو شوهرم برسه که اونم ارزش نداره سرت خراب بشن ...

نقرس میگیرن بزودی😁😁😁یکم دیگه تحمل کن

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
میگم واشه خودشون گوشت میارن کباب میکنن میخورن همش منو سرسفره بلند میکنن تا برسم سیخ سوخته رو میذارن ...

ای بابا ...

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
میگم واشه خودشون گوشت میارن کباب میکنن میخورن همش منو سرسفره بلند میکنن تا برسم سیخ سوخته رو میذارن ...

ای بابا😐😐😐😐نمی تونی حرفی هم بزنی .آدم بده میشی .اصلا به شوهرت اعتراض نکن .اونوقت میگه براش گوشت میخرن و قدر نمیدونه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹