2777
2789

کسی که انجام داده راهنمایی کنه لطفا منو

من تابحال انجام ندادم

ولی خب دیدم کسایی که تو خونه انجام میدن و مثل ارایشگاه خوب میشه

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکلره میخواد بلدی خب موهات نسوزه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

شماره صفر بگیر. کم کم به پایه برسون مثلاً اگه عجله نداری تو یه ماه سه بار بینش هم موهاتو تقویت کن روغن زیتون بزن

من خودم الان با رنگ دارمروشن میکنم که تا عید به پایه ۹ و ۱۰ برسه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
شماره صفر بگیر. کم کم به پایه برسون مثلاً اگه عجله نداری تو یه ماه سه بار بینش هم موهاتو تقویت کن رو ...

چه شماره رنگی میگیری که تا چنماه اینده به پایه برسه؟

پایه منظورت سفید دکلره ایه دیگه نه؟

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

موهاتو چند سانت مونده به ریشه دکلره بذار مواد دکلره تو خیلی و شل و یا خیلی سفت درست نکن روریشه موهات پنبه بذار بعد که ساقه تموم شد یه کم صبر کن پنبه هارو بردار رو ریشه هات بذار 

چه شماره رنگی میگیری که تا چنماه اینده به پایه برسه؟ پایه منظورت سفید دکلره ایه دیگه نه؟

آره عزیزم شماره ۹حالا با هر تناژی که دوست داری با اکسیدان سه به ضخامت موت هم ربط داره

من خودم دودی میزنم الان دوبار زدم پایه ۷ و ۸

بعدش اگه زرد شد تو رنگ بعدیت یکمی واریاسیون آبی بریز اگه قرمزی داشت واریاسیون سبز اگه نارنجی واریاسیون بنفش کم کم رنگت باز میشه و تناژش خوب میشه

آره منظورم سفید یا کنفیه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗