2777
2789
عنوان

چجوری جوابشو بدم؟

1248 بازدید | 18 پست

من سر یه موضوعی بدون قصد حرفی در مورد دوستم زدم ، واضح ترش میشه این که یکی از اقوامشون گذشته اش رو میدونست، از من پرسید فلان آدم تو گذشته اش بوده؟ منم واقعا قصدی ندشتم، حرفی هم نزدم فقط تایید کردم و گفتم خب اینکه مال گذشتس، از زمانی ک نامزد کرد دیگه نامزدشو خیلی دوست داره و تعریفش کردم پشت بندش

حالا ب گوش دوستم رسیده و ازم ناراحته منم ازش عذر خواهی کردم و ابراز شرمندگی ، واقعا ۱۰۰ مرتبه با خودم گفتم کاش زبونم لال شده بود میگفتم من نمیدونم..ب من ربطی نداره

عذر خاهیمو قبول کرد و گفت عیب نداره خودش میشناستم ک بد کسیو نمیخام ولی بازم هی استوری میزاره 

الانم استوری گذشته خدا ادمو گیر بیمارستان و دادگاه و ادم بد ذات نکنه 

من خودمو نمیتونم بیشتر سرزنش کنم و  دیگه طاقت توهینش ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار بدی ‌کردی

پشت سرش حرفی نزدم ، خب طرف خودش میدونست منم گفتم گذشتشه و الان هیچی نیست، حالا میگن تو نباید تایید میکردی ، منم پذیرفتم اشتباه کردم ولی من ک بدش نکردم  ,طرف خودش میدونست 

خیلی کار بدی کردید من هم بودم ناراحت میشدم حتی شما رو هم نمیبخشید م چون گذشته هر کس به خودش ربط داره مخصوصا خانم ها شاید در گذشته کسی داخل زندگیشون بوده و به هر دلیلی اون رابطه به نتیجه نرسیده و دیگه نباید اصلا حرفی در موردش زده شده و حتی اگر دیگران هم حرفی زدن شما که دوستش بودی باید جلو حارف زدن اون ها رو میگرفتی نه اینکه تایید کنی 

چیزی جواب نده. هرکی هر حرفی میندازه وسط فوری نرین برش دارین. شاید با اون فامیلشون بوده یا کسی دیگه.یا از نامزدش دلگیره.

ولی کار خوبی نکردی. شاید اون فامیلشون ازجیزی خبرنداشته و بهت یه دستی زده. 

گاهی اوقات نمیدونم و بلدنیستم بهترین و عاقلانه ترین جوابه 

❤خدایا عاشقان را غم  مده  شکرانه اش با من....❤
شاید منظورش با تو نیس خب.

عکسو فرستاده پی وی من ، من ی بار معذرت خاهی کردم،یعدم اونی ک پیش من گفت خودش گذشتشو میدونست من حرف جدیدی بهش نزدم ک خودمو سرزنش کنم و اینقد توهین کنه بهم

بهتر بود میگفتی من جواب همچین سؤالایی رو نمیدم، اگه خیلی کنجکاوه مستقیم از خودش بپرسع. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

چیزی جواب نده. هرکی هر حرفی میندازه وسط فوری نرین برش دارین. شاید با اون فامیلشون بوده یا کسی دیگه.ی ...

خب اون اسم برد و میدونست منم گفت خب بوده ک بوده مهم اینه نامزد کرده و دوسش داره یجورایی تایید کردم ولی بدشو نگفتم، خودم میدونم سادگی کردم ، عذر خواهی کردم ولی نمیخام بخاطر بدی ک تو ذاتم نیست بهم توهین کنه الان من میتونم جوابشو بدم ولی بهش توهین میشه نمیدونم بهش چی بگم درست باشه

بهتر بود میگفتی من جواب همچین سؤالایی رو نمیدم، اگه خیلی کنجکاوه مستقیم از خودش بپرسع. 

من اشتباهمو پذیرفتم و عذرخواهی کردم ، ولی بنظرم نباید توهین کنه، میتونم جواب بدم خب میخاستی نکنی تا نفهمن حالا فهیمدن مقصر منم؟ اگه من تاییدش نمیکردم نمیفهمبد هیچی؟ خب طرف خودش کامل میدونست ، ولی من دوسش دارم و نمیخام اینارو بهش بگم، عذرخواهی هم ک حالیش نیست.. طاقت توهینش ندارم

ببین عزیزم کار شما اشتباه یا هرچی؛ ایشون هم خوشش نیومده؛ ولی شماهم عذر خواهی کردی دگه؛ 

بنظرم این فهمیده شما عذاب وجدان داری پا رو گذاشته رو گاز؛ 

دیگه بیشتر از این عذر خواهی نکن؛ بهش پیام بده که من صمیمانه ازت عذر خواستم و تو داری هی کشش میدی؛ و ظاهرا ادامه ارتباط ما با هم دیگه به صلاح نیس 

بعدشم بلاکش کن 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️