2777
2789
عنوان

چجوری جوابشو بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 18 پست
من اشتباهمو پذیرفتم و عذرخواهی کردم ، ولی بنظرم نباید توهین کنه، میتونم جواب بدم خب میخاستی نکنی تا ...

نه این جواب خوبی نیست، اصلن این طوری بهش نگو بدتر میشه. 

یه مدت صبر کن. تازه مطمئن هم نیستی استوری ها روُ برا تو میذاره. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کار بدی کردید من هم بودم ناراحت میشدم حتی شما رو هم نمیبخشید م چون گذشته هر کس به خودش ربط داره ...

اینکه ک من متوجه اشتباهم شدم و عذر خواهی کردم قبول نیست ؟ 

ولی اگه من بودم با توجه به اینکه اون طرف چ شخصیتی دارت واقعا از روی قصد گفته یا نه میبخشیدم، بعد اینکه حرف من خیلی هم بد نبوده من جواب دادم خب هر چی که بوده ولی الان با نامزدش خیلی خوشبخته، ی جوری تایدد کردم ولی بهشم گفتم گذشته مهم نیست ، دوستم میگه باید میگغتی همچین چیزی نبوده میگفتی من نمیدونم ، خوبه نرفتم خودم پشت سرش حرف بزنم، من ی هفته اس خودم سرزنش‌میکنم ی هفتس داره توهین میکنه ، اگرم سکوت کردم اول بخاطر شرمندگی دوم بخاطر اینکه برام عزیزه ولی خیلی شورشو در اورده

ببین عزیزم کار شما اشتباه یا هرچی؛ ایشون هم خوشش نیومده؛ ولی شماهم عذر خواهی کردی دگه؛  بنظرم ...

بنظرم همبن کارو کنم اروم ترم ، بی اهمیت بودن ، اونم وقتی دلت نمیخاد دلی ازت برنجه و خودشم اینو خوب میفهمه