2777
2789
دختر من خیلی بد میخوره من موزی و وانیلی خریدم شما وزن بچتون بهتر شده بهش میدین یا تغییری نکرده؟

من از شیر خوشک کودکان شروع کردم اپتاکید دادم چن ماه خوب بود بعد اپتامیل مخصوص کودکان ترخیصی گرفتم  الان یه روز در میون گین اپ شیر خشک میدم !! بهتر که بله نسبتا شما دخترتون چن وقتشه وزنش چنده ؟؟

من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوس تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین مودب نبوده ام شورش رادرآوردم ام !     زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها موهایش رنگ گذاشته !! دختر بد کمر باریک ..دختر بد زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود  حرف منو قبول نداری مجبور نیستی رپلای کنی توام نظرتو بده 
دیر پاشدم صبحونه و ناهار رو یکی کردم. فست نمیگیرم کالری مجازم 1380 میشه. ورزش هم پیاده روی کردم و ...

عزیزدلم سعی کن صب زود بیدار شی صبحانه خیلی تو رژیم مهمه حتما باید کامل بخوری 

کلا تو رژیم کالری شماری ما هیچ وعده ای را حذف نمیکنیم گلم.

بعله عزیزم ورزشات عالی بود خوشگل خانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از شیر خوشک کودکان شروع کردم اپتاکید دادم چن ماه خوب بود بعد اپتامیل مخصوص کودکان ترخیصی گرفتم&nb ...

دو سال و یک ماهشه کلا شیر خشک نخورده شیر خودما تا یه سال و ده ماه خورده 

وزنش 10 کیلو 300

عزیزدلم سعی کن صب زود بیدار شی صبحانه خیلی تو رژیم مهمه حتما باید کامل بخوری  کلا تو رژیم کالر ...

جونِ دلم.

همیشه میخورم همه وعده هارو. امروز رفتم نونوایی نون داغ بگیرم برای صبحونه تا اومدم ناهار شد.شلوغ بود😃

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
شکوه جان فست رو میشه یک روز در هفته بگیرم؟

عزیزدلم بخاطر قوانین تاپیک نه نمیشه یعنی الهه حون گفته هر کسی غیر برنامه عمل کرد متاسفانه حذف کنید 

باور کنین دست من نیس 

ولی خوب رعایت قوانین تاپیک مطمئن باشین نتیجه بخشه

عزیزدلم بخاطر قوانین تاپیک نه نمیشه یعنی الهه حون گفته هر کسی غیر برنامه عمل کرد متاسفانه حذف کنید&n ...

بله عزیزم. پس فست رو نمیگیرم و طبق همون فرمول پیش میرم که منهای 200 باید بشه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
باشه عزیزم ولی ممکنه وزنتوت استپ کنه ها خدایی نکرده فست خیلی تو کاهش موثره

سعی میکنم انجام بدم.چشم