2777
2789
عنوان

زایمان خاص مادر با هپاتیت ب

| مشاهده متن کامل بحث + 4761 بازدید | 25 پست

آره عزیزم تهرانیم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دنیا ممنونم بنده خدا خیلی مستاصل شده کارش شده گریه دعاتون میکنه دعای مادرباردار دلشکسته پیش خدا ...

باور کن تنها مامانی نیست که داره با این شرایط زایمان میکنه... این مشکل ممکن از هر صد مادر حداقل ۳۰ مادر رو درگیر کرده باشه... به صد دلیل متفاوت...

خدا هست.

من خودم بارها اینو بهش گفتم که کیس های خاص تری نسبت به تو هستن آیا همشون قراره همین بالا سرشون بیاد و تنها بمونن

من یادمه سال ۹۴ اینا بود که تو نی نی سایت یه خانومه از داستان بارداریش با اچ آی وی پازتیو و داستان های آی وی افش تاپیک میزد 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بحث اینه که همین الان توی بیمارستانا دستکش درست حسابی نداریم. ایمونوگلوبولین نداریم. حتی زایمان طبیعی هم کلی خونریزی داره چه برسه به سزارین

همین دستکشای لاتکس مسخره تاریخ مصرف گذشته هم کمه توی بیمارستان. ما رو مجبور میکنن دستکش نایلونی بپوشیم. 

اگر سوزن آلوده بره توی دستمون یا خون مریض بپاشه توی چشممون یا به هر طریقی آلوده بشیم ، هیچ کس کمک نمیکنه. ایمونوگلوبولین نمیدن

هرچی واکسن توی کشور هست یا هندیه یا تولید بی کیفیت داخل. من که‌ خودم به شخصه به واکسنایی‌ که زدم اطمینان ندارم.

و مهم تر از همه ، اگر پزشک جراح به هر طریق آلوده بشه برای همیشه باید جراحی رو بذاره کنار

خودتون حاضرید پیش جراحی عمل کنید که هپاتیت داره ؟؟؟؟

من نمیدونم الان وضعیت بیمارستانای خصوصی چجوریه. شاید اونا تجهیزات داشته باشن. اما وضعیت بیمارستانای دولتی همینه که خدمتتون عرض کردم.

به جای فحش دادن به پزشک و پرستار و ماما ، به اون دزدایی فحش بدین که بودجه بیمارستانا رو بالا کشیدن و یه آبم روش

حتما بیمارستان های خصوصی رو پیگیری کنید. شاید اونا دستکش های ضد ویروس داشته باشن. و اتاق عمل های مجهز تری‌ داشته باشن

بعید میدونم با این فقر سیستم بهداشت توی بیمارستان دولتی بشه‌ کاری کرد.

حتما بیمارستان های خصوصی رو پیگیری کنید. شاید اونا دستکش های ضد ویروس داشته باشن. و اتاق عمل های مجه ...

دوست خودم من بخاطر نیدل مبتلا شده

شما حق دارید اما ایشون میاد و بیماریش رو میگه پس پزشک جانب احتیاط رو رعایت میکنه 

ولی تو مرکز درمانیی که ایشون کار انجام میدادن نگفتن که بیمار زیر دستشون هپاتیت داره

بله ایشون میخان تو خصوصی زایمان کنن 

سلام . میشه بگید دوستتون چی شد ؟ بچه اش سالمه ؟ مبتلا نشده ؟

سقط