2777
2789
روزه هستم برا دخترم ماکارانی دیشب گرم میکنم

قبول باشه عزیزم

...التماس دعاااا لطفا منو لحظه افطار دعا کن

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری

مرغ خورد شده مربعی شکل را با پیاز  سیر سرخ میکنی هویج رنده شده را اضافه میکنی سرخ میکنی ادویه زردچوبه دارچین...( زعفران) به دلخواه بعد مریزی لابه لا برنج که اب کش کردی دم میکنی کره بریزی هم خشمزه میشه 

قالب بزرگ ندارم توی قابلمه میشه؟؟؟ قبل از دم‌گذاشتن برنج؟

تو قالب کوچیک مثل تک نفره درست کن.. ن فک نکنم اونطوری بشه

خداجونم میدونم ک هم میبینی، هم میتونی، توکل کردم ب خودت...

من دیشب مهمون داشتم غذام مونده همونو میزنم بر بدن😁

سوپ و مرغ

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...

تاس کباب

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
جاتون خالی چلوگوشت گذاشتم.هوا ابریه دوست دارم برم بیرون قدم بزنم برم پارک یا کافه یه قهوه و کیک بخور ...

وای نگو منم دلم میخواد حدقل چند ساعت واسه خودم گردش کنم ولی حیف دو تا بچه بازیگوش دارم قشنگ روانیم کردن😭