یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سما با دوست پسرش ازدواج میکنه بعد دختر خاله اش که زندادشش هم بوده از رابطه اینا خبر داشته بعد ازدواج هی میبینه شوهرش امین هر اتفاقی تو خونشون میفته خبر داره .زندادشش با شوهرش در ارتباطه دعوا میکنن بعد شوهرش قسم میخورده اینکارو نکردن زن داداشی هم میگه امین مثل برادرم هست فلان داداشش که اسمش سهیل بود میگه داری به زنم تهمت میزنی دیگه سنا به خاطر اینکه ساده بوده و برای ازدواج با امین جلو خانواده اش ایستاده مجبور بوده پای انتخابش واسته بعدش دیگه اتفاق های میفته که میفهمه زنداشش یعنی مبینا با امین رابطه دارن ناجور بعدم بزور طلاق میگیره ....مینا هم تا سما طلاق میگیره امین رو میده دیوار میره با یکی دیگه سما هم اعتماد بنفس آمده بوده پایین با همون گوشیش با یه نفر به اسم فرزاد آشنا میشه نظامی هم بوده دیگه هی میترسیده به فرزاد بگه طلاق گرفتم فلان ولش کنه به خاطر همین کات میکنه تو همین دوره ها سهیل داداشش مچ زنشو با یه یارویی تو خونه میگیره ( داداشش اصلا هرچی خانواده اش میگفته زنت این کارو کرده قبول نمی کرده تا اینکه خودش با چشم هاش دیده ) دیگه یه عالمه زنشو کتک میزنه خالشون میاد التماس که آبرومونبرین فقط طلاقش بدین دیگه شوهر خاله اشم میاد میگه مهریه دخترمو باید بدین که اینا کل قضیه ها رو بهش میگن این بنده خدا هم نمیدونسته میگه فقط طلاقش بدین ....بعدش سما هی میرفته پروفایل فرزاد رو چک میکنه یه بار بهش پیام میده بعدش دیگه فرزاد زنگ میزنه همو میبینن اینم میگه ازدواج کرده فلان فرازدم مثل اینکه قبلا یه ازدواج کرده بوده و طلاق گرفته بوده الانه هم ازدواج کردن
فقط فهمیدم .مبینا دوست پسرش و آورده خونه شوهرش گیرش انداخته بود و طلاقش داد .سمام طلاق گرفته با فرزاد که یه آدم نظامی مهربونه ازدواج کرده و عروسیشم تو باغ و اینا بود
⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
خدایاااااااااااااا کی همه میتونن داستان سنا رو بخونن ما راحت شیم😭😭😭😭😭😭😭😭
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹