2777
2789

دیروز بیرون بودیم از جلوی مرکز ابن سینا به طور اتفاقی رد شدیم تاحالا ندیده بودمش و دقیق نمیدونستم کجاس از دیروز ناراحتم دلم گرفته همش میگم خداکنه کارم به مراکز ناباروری نکشه زودتر باردار بشم دوس ندارم بین دکترا دست به دست بشم😭😔

خانوما لطفا هر راهی که به زودتر باردار شدن کمک میکنه بگید پلی کیستیکم و نزدیک دوساله اقدامم😭

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با دوماه قرص جلوگیری کیست های ک هشت ماه درگیرش بودم رفته کردم

تخمدانت پلی کیستیک بود؟

من سه بار داروی تحریک تخمدان خوردم ولی با وجود فولی های خوب باردار نشدم😔

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
تخمدانت پلی کیستیک بود؟ من سه بار داروی تحریک تخمدان خوردم ولی با وجود فولی های خوب باردار نشدم😔

پریوداتم نامنظمه؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
پریوداتم نامنظمه؟

پارسال نامنظم بود ولی الان منظمه قبلا خیلی تاخیر داشتم با آمپول و دارو پریود میشدم ولی الان نهایتا ۵ روز تاخیر دارم بعضی وقتا

تخمدانت پلی کیستیک بود؟ من سه بار داروی تحریک تخمدان خوردم ولی با وجود فولی های خوب باردار نشدم😔

شایدمشکل از شوهرت باشه؟؟ چون با وجود کیست دیدم زن هایی رو ک باردارشدن... 

سه ماه باشگاه برو ورزش کن با پیاده رویی قرص جلوگیری هم بخور البته طوری ک هرماه پریودبشی.. ماهی یه بسته.. 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20