dokhtaregham مدیر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 عنوان سلام کی میتونه این سونورو واسه من بخونه تا صبح تحمل ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 53 پست چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد... 1398/09/27 | 04:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 گلم بیشتر توًیح میدی هماتوم چیه توضیح چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
roza553 عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 482 عزیزم لخته خون پشت جفتت داری مشکلی نیست نینیت ضربان داره نگران نباش رفع میشه
romisajan عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 731 آره فکر کنم دکتر سونو گفت فیبروم دارم ینی چی خطرناکه باعث سقط میشه؟ نه عزیزم فیبروم مثل کیسته ولی جنسش فرق داره نگران نباش با دارو رفع میشه نشدم با عمل
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 تاریخ زایمانت مثل منه انشالله اونروز مثه برق وباد از راه برسه من از الان خسته شدم چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
drjaaanaa عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 5769 خب دیگه بیا بگیر بخواب نی نیامون به لالا لازم دارن منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 عزیزم لخته خون پشت جفتت داری مشکلی نیست نینیت ضربان داره نگران نباش رفع میشه انشالله خدا میدونه چی کشیدم این سومین بارداریمه چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
drjaaanaa عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 5769 انشالله اونروز مثه برق وباد از راه برسه من از الان خسته شدم منم لکه بینی و کمی خونریزی دارم الان زیر دلمم درد میکنهدوقلوئه مال من واسه این اذیتم منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم
roza553 عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 482 انشالله خدا میدونه چی کشیدم این سومین بارداریمه اصلا استرس نداشته باش توکلت بخدا باشه فردام حتما برو دکتر دارو میده خوب میشی
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 بارداری.هشت هفتته لکه بینی بخاطر فیبروم هماتوم یعنی خونی که داری که الحمدلله واسه ساکت مشکلی ... ممنونم چقد امیدوار شدم انشالله همینطور باشه چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
مامان_دوتا_نینی عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2893 هماتوم لخته خونیه که پشت جفته اکثرا تا هفته ۱۲ جذب میشه به شرط استراحت فیبروم هم با دارو رفع میشه مشکل خاص نگران کننده ای نداری مبارکت باشه نینی ❤🍓 فرشته های کوچولوی من ...
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 منم لکه بینی و کمی خونریزی دارم الان زیر دلمم درد میکنه دوقلوئه مال من واسه این اذیتم خدا حفظشون کنه انشالله سلامت بغلشون کنی چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
drjaaanaa عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 5769 فیبروم خطرناک نیس نه فیبروم خال گوشتی توی رحم هست خیلیا دارن منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 اصلا استرس نداشته باش توکلت بخدا باشه فردام حتما برو دکتر دارو میده خوب میشی آره حتما میرم طاقت نیاورد دلم گفتم ببینم کسی میتونه جوابمو خدا خیرتون بده واقعا چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
drjaaanaa عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 5769 خدا حفظشون کنه انشالله سلامت بغلشون کنی شما هم ان شالله نی نی جانتو سالم بغل کنی ببوسیش منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم
dokhtaregham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 هماتوم لخته خونیه که پشت جفته اکثرا تا هفته ۱۲ جذب میشه به شرط استراحت فیبروم هم با دارو رفع ... مرسی عزیزدل ممنونم بابت راهنماییت خدا دلتو شاد کنه چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...