2777
2789
عنوان

سلام کی میتونه این سونورو واسه من بخونه تا صبح تحمل ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 53 پست
نه فیبروم خال گوشتی توی رحم هست خیلیا دارن

آخه دکتر سونو گفت خونریزی همیشه تهدید به سقطه به خاطره اون ترسیدم

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

دوستایی که اومدن تاپیکم راهنماییم کردم از همتون ممنونم برا همتون صلوات فرستادم خواهشا شمام منو دعا کنید با خون دل باردار شدم این دیگه از دست نره😔

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتما میرم طاقت نیاورد دلم گفتم ببینم کسی میتونه جوابمو خدا خیرتون بده واقعا

انشاالله که خودتو نینی سلامت باشی.من دوماه پیش سقط داشتم انشاالله برای هیچ کس پیش نیاد.فقط تا میتونی استراحت کن

خب میری دکتر شیاف واژینال میده بهت 

منم فردا میرم دکتر شیاف واژینال بده بهم

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

بخاطر اینکه اگه استراحت نداشته باشی اون هماتوم بزرگ تر میشه . ببین تو ۹۹ درصد بارداریا هماتوم خطرناک نیس 

اون یه درصد هم از شانس بدشون و استراحتی که نکردن هماتوم بزرگ شده و جفت رو از جنین جدا میکنه 

در اون صورت دور از جون همه بارداری تموم میشه

فرشته های کوچولوی من ...
انشاالله که خودتو نینی سلامت باشی.من دوماه پیش سقط داشتم انشاالله برای هیچ کس پیش نیاد.فقط تا میتونی ...

فدات شم انشالله همین زودیا خدا جاشو پر کنه برات درکت میکنم

آره فقط باید استراحت کنم من کمی بیش فعالی دارم نشستن بلد نیستم 

خب میری دکتر شیاف واژینال میده بهت  منم فردا میرم دکتر شیاف واژینال بده بهم

دارم استفاده میکنم 

انشالله که همه چی روبه راه میشه واست بدون نگرانی

بخاطر اینکه اگه استراحت نداشته باشی اون هماتوم بزرگ تر میشه . ببین تو ۹۹ درصد بارداریا هماتوم خطرناک ...

عزیز جان استراحت ینی اینکه واسه هیچ کاری پانشم؟حتی ظرف شستن؟

آخی عزیزم نی نی گلت انشاءالله ۷ مرداد میاد توبغلت.شایدم زودتر.خیلیا تو بارداری فیبروم دارن نگران نباش فقط زیاد بخودت فشار نیار و پله بالا و پایین نرو.انشاءالله که زانوی خیر زمین بذاری عزیزم😊⚘

عزیز جان استراحت ینی اینکه واسه هیچ کاری پانشم؟حتی ظرف شستن؟

نه دیگه در اون حد 

استراحت یعنی پله پایین بالا نکن سعی کن اگه دسشویی فرنگی دارین خونه از اون استفاده کنی فشار به شکمت نیار نزدیکی نداشته باش رو پهلو بخواب و و و 

فرشته های کوچولوی من ...
آخی عزیزم نی نی گلت انشاءالله ۷ مرداد میاد توبغلت.شایدم زودتر.خیلیا تو بارداری فیبروم دارن نگران نبا ...

ممنون مهربونم مرسی از دعای خیرت انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده و عزیزانتو برات حفظ کنه

نه دیگه در اون حد  استراحت یعنی پله پایین بالا نکن سعی کن اگه دسشویی فرنگی دارین خونه از اون ا ...

مرسی خواهر مهربونم خدا دلتو شاد کنه🙏

بارداری.هشت هفتته  لکه بینی بخاطر فیبروم هماتوم یعنی خونی که داری که الحمدلله واسه ساکت مشکلی ...

سلام گلم خوبی میشه بیای اینجا ازت یه سوال بپرسم هستی

آخی عزیزم نی نی گلت انشاءالله ۷ مرداد میاد توبغلت.شایدم زودتر.خیلیا تو بارداری فیبروم دارن نگران نبا ...

گلم هستی یه سوال ازت بپرسم

سلام گلم خوبی میشه بیای اینجا ازت یه سوال بپرسم هستی

سلام

نمیدونم کی صدام کردید

بفرمائید در خدمتم

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔