2777
2789
عنوان

سلام کی میتونه این سونورو واسه من بخونه تا صبح تحمل ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 53 پست
سلام نمیدونم کی صدام کردید بفرمائید در خدمتم

ممنون خانومی شرمنده من یه سونو دارم بازم خواستم نظرتو بدونم دفعه پیش خیلی کمکم کردی

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
ممنون خانومی شرمنده من یه سونو دارم بازم خواستم نظرتو بدونم دفعه پیش خیلی کمکم کردی

زنده باشی.بفرست ان شا الله بتونم کمک کنم

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده باشی.بفرست ان شا الله بتونم کمک کنم

گذاشتم عزیز

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
گذاشتم عزیز

عزیزم‌همه چی طبیعی هفته ۱۳

مقدار مایع امنیوتیک و ساک حاملگی و همه چی اوکی و خوبه الحمدلله. گفتن خلفیه که خوبه.فقط پراید یعنی یکم جفتت پایین.که لا استراحت و شاید شیاف پروژسترون شایدم نه میره بالاتر.فقط حواست باشه کار سنگین نکنی فعلا که به خون ریزی نرفتی چون هماتوم هم داشتی.کلا همه چیت عالیه.من یه مقاله خوندم که معمولا اونهایی که جفت خلفی ان جنین پسر هست😍😍😍

البته در حد آزمایش رو یه بیمارستان و فرضیه بود ولی خب احتمالش هست

آن شا الله به مبارکی گلم

نگران‌اون‌تغییر وضعیت چنین مباش.نی نیت داره مثل یه ماهی تو آب تکون میخوره.اینم یه دلیل دیگه معمولا جنین های پسر فعال ترن.بنظرم بچه ات پسره😍

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
عزیزم‌همه چی طبیعی هفته ۱۳ مقدار مایع امنیوتیک و ساک حاملگی و همه چی اوکی و خوبه الحمدلله. گفتن خلف ...

وای شما چقد مهربونی اشکام ریخت الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده و دلتو شاد کنه هزارتا فکر اومد تو سرم 

انقد استرس داشتم به جنسیت فکر نکردم انشالله هرچی خیره برات همون بشه کمک و وقتی که برام گذاشتی و هیچوقت فراموش نمیکنم🙏🧡😘

جونم عزیزم؟

شرمنده خانومی سوالم سونوم بود که دوست گلمون جوابمو داد انقد هول بودم هرکی تو تاپیک بود صدا زدم