2777
2789
عنوان

کهنه کردن نوزاد

258 بازدید | 35 پست

سلام دوستان . دخترم سه ماهشه و به همه انواع پوشک حساسیت داره . میخوام کهنه بذارم واسش نحوه شست و شو و دردسراش مهم نیست فقط میترسم به لاستیکی هم حساسیت بده .مامانایی که تجربه دارن راهنمایی کنن لطفا . ممنون

و خدایی که به شدت کافیست...

شیر خودتو میخوره؟

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دختر من ک ساخت فقط زود ب زود عوض کن زیر ۲ساعت با دس میشوری من اتوم میکردم 

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

فقط زود به زود عوضش کن.هردوماه هم براش کهنه جدید بخر

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
بله عزیزم

اخی قربونش بشم . فک کردم شیر خشک میخوره ک بهش نمیسازه .. گناه دارن 

ههمییشه بعد تعویض پوشکش همیییشه ی همیشه کلی کرم بزن بهش . سودو کرم کرم خوبیه . 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
به دختر من ک ساخت فقط زود ب زود عوض کن زیر ۲ساعت با دس میشوری من اتوم میکردم 

امشب خیلی دلم واسش سوخت پوشکش نکردم یه پارچه نخی گذاشتم بین پاش روشم شلوار پوشیدم بیدار موندم هروقت جیش کرد زود عوضش کنم

پوشک مارک پامپرز استفاده کردی؟؟خیلی خوبه اصن حساسیت نمیاره البته جنس اصلش فیکش خوب نیس

بله عزیزم هر مارکی بگی تو این ۳ ماه امتحان کردم. شبانه روز فکرم همینه