2777
2789
عنوان

فقط یه مامان منتظر می‌تونه درک کنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر زايمانم حتما براي منتظرا دعا ميكنم ايشالا ب زودي مامان ميشي من خودم زياد منتظر نبودم ولي از عمق ...

ممنون عزیزم

ان شاالله زایمان راحتی داشته باشین و کوچولوتون صحیح و سالم بیاد تو بغلتون

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
آره شده شده بی بی چکم مثبت شه و باردار نباشم شده موعد پریودم با درد وحشتناک یه چیز گوشتی ازم دفع ش ...

عزیزم انشالله بحق فاطمه زهرا بزودی دامنت سبز بشه🙏🙏😔

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
ممنون عزیزم ان شاالله زایمان راحتی داشته باشین و کوچولوتون صحیح و سالم بیاد تو بغلتون

قربون دلت برم

ي مدت بيخال باش

مطمعن باش ي وقت ك اصلا انتظارشو نداشتي مامان ميشي

مرسي عزيزدلم 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
چکارا کردی تا حالا آی وی افم کردی؟

کلی داروی شیمیایی و سنتی رو امتحان کردم

آی وی اف نه

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

منم ۵ساله .شهرغریب با این درد هم سر میکنم.خدایا کی تموم میشه لا اقل درد رو میدی نمیگم درمان رو چرا نمیدی صبر هم بده.از سکوت خونم حالم بهم میخوره.تا کی تومهمونی نزدیکانم با بچه هاشون ور برن من با گوشیم‌.

سختر اینکه جاریت هفتم بچش ۱۰۰نفر مهمون دعوت کنه جز من   

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
عزیزم من با اینکه یه بچه دارم درکت میکنم من حدود ۴ ساله دومی رو میخوام ولی طلسم شده ۴ بار سقط کردم ...

ان شاالله خدا بهتون میده

با این استرس وناامیدی که شما داری برا خودت وبدنت کلا سم بارداریتو به عقب میندازه من مثل شما اون ماهی که واقع بیحیالش بود باردارشدم اصلا ناامید نباش بیخیال باش فکر وجای دیگه مشغول کن برا تقویت تخمدانت فقط میادهروی من کسیت داشتم تنبلی شدید با ۳ ماه پیاده روی کیستم برطرف شد تنبلی هم که هیچ ماه بعد باردار شدم

منم با ۵سال ناباروری و دوتا ای یو ای منفی در خدمت شما هستم

ان شاالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم

با این استرس وناامیدی که شما داری برا خودت وبدنت کلا سم بارداریتو به عقب میندازه من مثل شما اون ماهی ...

پیاده روی میکنم

ایروبیک هم خوبه؟

منم تنبلی دارم پلی کیستیکم

منم ۵ساله .شهرغریب با این درد هم سر میکنم.خدایا کی تموم میشه لا اقل درد رو میدی نمیگم درمان رو چرا ن ...

قربونت برم عزیزم😢 ان شاالله خدا به تو میده ب زودی

عزیزم انشالله بحق فاطمه زهرا بزودی دامنت سبز بشه🙏🙏😔

الهی آمین ممنونم😘❤