2777
2789
عنوان

فقط یه مامان منتظر می‌تونه درک کنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 74 پست

انشاالله به زودی باردار بشی و خدا بهتون بچه های سالم بده

منم سالهاست منتظرم با دارو هم فقط عوارضش نصیبم شد .

انشاالله همگی حاجت روا بشیم. 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
انشاالله به زودی باردار بشی و خدا بهتون بچه های سالم بده منم سالهاست منتظرم با دارو هم فقط عوارضش ن ...

الهی آمین ❤

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بی انصاف.. از خدا نمی ترسه    

خیلیا دلموشکستن  خدا جای حق نشسته نه از بچه کسی بدم میاد .نه ازحاملگی کسی هم حرصم میگیره  خبر بارداری کسی روبشنوم میگم خداروشکر مثل من نیست راحت به آرزوش رسید.ولی بعضیا نه ذات خودشون هر جورباشه فکر میکنن همه هم اینطورن.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
پیاده روی میکنم ایروبیک هم خوبه؟ منم تنبلی دارم پلی کیستیکم

توصیه من فقط پیاده روی اون ۳۰ دقه .اره ااونم خوبه ولی من بیشتر فعالیتم پیاده روی بود ورزشای دیگه رو انجام نمیدادم کلا روحتو شاد کن فک بچه رو از سرت بیرون کن بارداری میشی به رژیم غذایت دقت کن دنبال درمان باش حتما رروحت وجسمت شاد نگه داری 

کلی داروی شیمیایی و سنتی رو امتحان کردم آی وی اف نه

خب ای وی اف کن

منم اگه ای وی اف نکرده بودم که الان ۵سال بود منتظر بودم

تازه قبل ای وی اف دوبار رحممو عمل کردم

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
قربونت برم عزیزم😢 ان شاالله خدا به تو میده ب زودی

انشالله.خدا به شما هم بده از چشم انتظاری دربیای.برام دعا کن شاید خدا به واسطه دعای شما جواب دل شکستم روبده خدایا خودت برهمه چیزآگاهی‌ کمکم کن

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
خب ای وی اف کن منم اگه ای وی اف نکرده بودم که الان ۵سال بود منتظر بودم تازه قبل ای وی اف دوبار رحم ...

جدا از اینکه هزینش خیلی بالاست هم خودم هم شوهرم دوست داریم طبیعی باردار شم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
انشالله.خدا به شما هم بده از چشم انتظاری دربیای.برام دعا کن شاید خدا به واسطه دعای شما جواب دل شکستم ...

اگه لایق باشم حتما

خیلیا دلموشکستن  خدا جای حق نشسته نه از بچه کسی بدم میاد .نه ازحاملگی کسی هم حرصم میگیره  ...

خواهرم من که همش با خودم میگم این نیز بگذرد ان شاالله تو اون دنیا جای صبری که کردیم خدا بهمون یه اجری بده

عزیزمن همدردت بودم سه سال تمام انتظار کشیدم ...دو تا سقط که از اخرین سقطم یکسال و چند ماه گذشت و این ماه به طور معجزه وار باردار شدم

چه قدر می اومدم نی نی سایت با حسرت اونایی که تایپیک بی بی چک مثبت میزند رو می دیدم

چه قدر حرف شنیدم 

روزایی بود که با استرس بلند میشدم با گریه خوابم میبرد 

ولی اینو میخوام بهت بگم فقط و فقط امیدت به خدا رو ازدست نده متوسل شو به علی اصغر امام حسین تو این ایام که همه مولودی می گیرند نذر مولودی کن 

بخدا من از همینا حاجتم رو گرفتم 

ان شاا خدا بهت یه نی نی خوشگل و سالم بده برای منم دعا کنید این یکی بمونه برام خیلی زجر کشیدم

خدا جون مرسی که بعد از کلی انتظار دلمون رو شاد کردی ..ان شاا روزی همه منتظرا  
عزیزمن همدردت بودم سه سال تمام انتظار کشیدم ...دو تا سقط که از اخرین سقطم یکسال و چند ماه گذشت و این ...

خدارو شکر عزیزم بسلامتی دوران بارداری رو بگذرونی و نی نی نازت سالم بیاد تو بغلت😘😘

امیدم به خداست دلم خیلی روشنه می‌دونم بالاخره منم نی نی دار میشم

منکه این ماه از قبل اقدام از استرس زیاد همش حالت تهوع داشتم و کم غذا شدم!اخرشم چهار روز پریودم افتاد ...

ان شاالله ماه بعد باردار شی عزیزم

خدارو شکر عزیزم بسلامتی دوران بارداری رو بگذرونی و نی نی نازت سالم بیاد تو بغلت😘😘 امیدم به خداست ...

حتما میشی حتماااا 😍

خدا جون مرسی که بعد از کلی انتظار دلمون رو شاد کردی ..ان شاا روزی همه منتظرا  
حتما میشی حتماااا 😍

😘😍😍❤