2777
2789
عنوان

فقط یه مامان منتظر می‌تونه درک کنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 74 پست

فقط می گم موقعیتت عوض کن وقتی مامان منتظر بودن اینقدر برات رنج و عذاب داره خب نباش مث بازی شطرنج الان تو تو ی خونه ایی که تو موقعیت خطری باید حا به جا شی بری تو موقعیت جدید تا شرایط و احساست عوض شه بچه نخواه تا رنج بی بچگی نکشی 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

باز خداروشکر کن سنت کمه  ... میشی  ولی پیگیر درمانم باش

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه اقدامی... میشه خانمِ منتظر

۴۰ماه

ما هم مادریم فقط نی نی نداریم هنوز ک صدامون کنه....

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
۴۰ماه ما هم مادریم فقط نی نی نداریم هنوز ک صدامون کنه....

عزیزم به نظر خودت تا حالا شده ماهی رو بدون استرس و بیخیال اقدام کنی..اصلا همه شو جلوگیری کنی فقط مثلا یه شبشو اقدام کنی؟واسه دل خودت واسه لذت خودتون..نه بچه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

غصه نخور،منم چتد سال منتظر بودم کلی عمل قرص آمپول 

ولی یه روز در کمال تعجب منم باردار شدم

و سال بعدش هم باز باردار شدم

بدون هیچ دارو و عملی

خدا به وقتش میده

صبر کن

میدونم خیلی بده انتظار

ولی دقیقا وقتی بهت میده که بیخیال کامل میشی وقتی که کامل سپردی به خودش و رها کردی

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢باحرفات جیگرم اتیش گرفت دوروز ب پریم مونده میگم خدایا چی میشه اخه نیاد تا کی ا ...

ان شاالله باردار باشی عزیزم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

سر زايمانم حتما براي منتظرا دعا ميكنم

ايشالا ب زودي مامان ميشي

من خودم زياد منتظر نبودم ولي از عمق وجودم دركت ميكنم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
انشالا ک خدا بهت دوقلوه بده 

الهی آمین از خدامه😍😍😍😍😍

سخت ترازاون اینه که خدابهت بده بهش برنامه بریزی یهویه شبه ازت بگیره😭😭😭توبمونی یه عالمه غصه😔😔

آخی عزیزم😢 ان شاالله به زودی خدا دوباره به پسر ناز و خوشگل بهت میده